no Kraków Kraków oczywiście:D ja mam chatę wszędzie tam gdzie potrzeba;) plan jest taki bo ja mam tylko 50m2 w Krakowie więc można u mnie zacząć i przenieść się na rynek albo na odwrót;) zawsze nad jeziorkiem kołomnie można posiedzieć
Davids jak znajdziesz miejce do spania gdzieś u mnie to nie ma problemu:) tylko wiesz moi znajomi już porezerwowali miejsca do spania ale dam Ci koldre i koc i sie kimniejsz gdzies;) byle pod dachem:D a adres podam jak sie dowiem gdzie mieszkam:) bo nie znam ulicy;) aha i ma ktoś grila??:D bo ja nie mam:) ale jak ktoś ma to wziąśc siądziemy nad jeziorkiem wszyscy pogadamy zjemy kiełbaskę itd itp fajnie będzie:)
no to tak ulica się nazywa Gliniana 15 a numer jak coś to dzwonić 509061931 ja tam jestem od niedzieli do środy a tego grila to proponuję w poniedziałek wieczorem lub wtorek wieczorem jak wam pasuje:)więc jak coś to wpadać można pozdrawiam:) Dawid i Asia obowiązkowo!!
lepiej w poniedzialek wieczorem. NIekoniecznie na cala noc, ale napewno wpadne... Jeszcze jakbys tylko sie dowiedzial na jakim osiedlu jest ta ulica....
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!