Miejscowy, bo SPS, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji go zobaczyć... dziwne, bo rzuca się w oczy bardzo 
Patrycja napisał(a):Pół godziny temu widziałam rexa w ciapki (takie jakby brązowe moro o_O) i jego kierowcę pod carrefourem w PszczynieMiejscowy, bo SPS, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji go zobaczyć... dziwne, bo rzuca się w oczy bardzo

Patrycja napisał(a):Pół godziny temu widziałam rexa w ciapki (takie jakby brązowe moro o_O) i jego kierowcę pod carrefourem w PszczynieMiejscowy, bo SPS, ale nigdy wcześniej nie miałam okazji go zobaczyć... dziwne, bo rzuca się w oczy bardzo

grzebus napisał(a):Patrycja, widziana dziś o 13 na skrzyżowaniu w Pnie, jechałaś w strone Brzeszcz;>
Pozdro
Pewnie chodzi Ci o jakieś skrzyżowanie na dwupasmówce ze światłami? Nie było mnie w tych okolicach. Ale niedaleko drogi w stronę Brzeszcz mieszka jeszcze jedna babka z Solniczką
Czarną. Może to ona była?
Na blachach SPS
A mało brakło by mnie dupły miśki
Jechały za mną Astrą II, czerwoną, też na blachach SPS
Na szczęście ich wyczaiłem, bo miałem koło 130-140 i wpadałem w ograniczenie 70 jak ich zauważyłem i zdążyłem wyhamować 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość