CRXa kupiłem wiosną, chce sie jakoś przygotować do zimy, samochód niestety będzie stał pod chmurką... Pomyślałem, żeby wymienić płyn w chłodnicy (mam jakiś zielony, ale kto wie co to jest) - ile i jaki kupić? Może płyn do spryskiwaczy? Ogarnąłem już blachy... Coś jeszcze?
h8r napisał(a):płyn w chłodnicy - ile i jaki kupić?
ja juz w ktoryms aucie z kolei mam dynagel2000 i wszystko jest w porzadku czy zima czy lato, do wszystkich rodzajow chlodnic - polecam, 40pln baniaczek 5l gotowego do zalania płynu
jeśli auto będzie stać na zewnątrz pasuje zadbać o dobrą baterię albo porządnie naładować obecną i ew. uzupełnić elektrolit jak nie masz bezobsługowej, a najlepiej sobie baterię brać do domku jak planujesz dłuższy postój, może kup jakiś preparacik do smarowania zamków jeśli używasz klucza - unikniesz problemów z otwieraniem na mrozie, no i jakiś silikon w sprayu żeby zakonserwować uszczelki bo Ci będą przymarzać do drzwi i porwiesz wszystko
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project