granat napisał(a):focus st nie jedzie...
Coz mialem okazje chwile prowadzic focusa ST Pana Marka T. z Poznania (safety car) - i wierz mi ze jedzie i to z niskich obrotow.....- porownuje to do solki VTi
wiecznygosc napisał(a):granat napisał(a):focus st nie jedzie...
Coz mialem okazje chwile prowadzic focusa ST Pana Marka T. z Poznania (safety car) - i wierz mi ze jedzie i to z niskich obrotow.....- porownuje to do solki VTi
... Vtec 1.6 7.2s

granat napisał(a):wiecznygosc napisał(a):granat napisał(a):focus st nie jedzie...
nie no osiągi zajebiste 6,8s do 100km z 2,5litra + turbo... Vtec 1.6 7.2s
poprostu rewelacja..
celmix a ty nie bądz taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie... mało wiesz na mój temat więc morda w kubeł...
Nie powiesz mi ze autko ktore ma 200 kucy jest wolniejsze od vtec crx. Tak samo mozna mowic ze bmw m3 do 100m/h 5.2 sek a vtec 7 sek. A bmw to 3,2 liitra a vtec 1,6. Tylko ze to bmw w czasie jazdy na trasie czy ogolnie zje,przemieli,wypluje vteca jak chce. Oczywiscie porownujac seryjne auta, a nie wypruty vtec i seryjna m3.granat napisał(a):wiecznygosc napisał(a):granat napisał(a):focus st nie jedzie...
nie no osiągi zajebiste 6,8s do 100km z 2,5litra + turbo... Vtec 1.6 7.2s
poprostu rewelacja...
zreszta co to za porownanie "do setki" jak on jest o pol tony ciezszy od ee8? powyzej setki taka foka robi ee8 jak ed9 matiza 
Focus St i Astra Gsi [ w obecnych generacjach ] na przekozackie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości