zna ktos ta solke?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6296913
buda na złom od razu, ciekawe jak z motorem, pewnie nie inaczej
cos strasznego, biedna solka 
Thomson napisał(a):ja nie znam, ale juz po samych fotkach i cenie bym sobie darowal... ale cos mi sie wydaje, ze ona juz dlugo na allegro chce sie sprzedac czy sie myle?? to nie ta co w niej podobno ktos zginal??
pirul napisał(a):no popatrz dokladnie na te zdjecia, tam nie ma jednego elementu, ktory bylby prosty lub nie zgnity, przod walony konkretnie bo caly krzywo poskladany, nic do siebie nie pasuje, nawet nadkoli nie ma pod blotnikami, lampy ebayowe bo pewnie po dzwonie bylo latwiej kupic, zderzak klejony nieudolnie i miedzy nim, maska i blotnikami szpary, ze palca wlozy, przechodzac na bok blotniki przednie pogiete, drzwi klepane w garazu bo nawet na fotkach widac, ze sie swiatlo zalamuje, do tego krzywo zlozone, tylne blotniki zeżarte na calutkim rancie, progów pod plastikami też już nie ma bo widać co się tam dzieje ponad nimi, silnik dorzygany olejem, mam wymieniać dalej? kupa złomu i ktos sobie z tego zdaje sprawe wystawiajac vti za taka cene, a za ten tekst pt. "w chwili obecnej nie wymaga wkładu finansowego co najwyżej drobnej kosmetyki" powinien koleś dostać telekamerę za najlepszą bajkę roku
to samo było ostatnio z innym samochodem, też się sprzedający na forum zapierał jaka to rakieta, a później się okazało, że jeden pojechał, obejrzał i wyszło co wyszło... no ale każdy ma swój sposób na sprzedanie samochodu, skoro już się sprzedał nie ma co więcej dywagować, tylko czemu wcześniej nic nie napisałeś dopóki nie sprzedałeś...?
SeVeRVTI napisał(a):Heh ta zginoł chyba komar na szybie.

Thomson napisał(a):SeVeRVTI napisał/a:
Heh ta zginoł chyba komar na szybie.
nie wiem czy to byla ta, pamietam, ze kiedys krazyla jakas solka w ktorej ktos stracil zycie i wlasnie byla czarna... auto sprzedane wiec whatever i oby nowy wlasciciel sie nie nacial...
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
pirul napisał(a):jezdze takim autem dwa lata a widzialem ich na pęczki więc wiem na co patrzeć, jeśli auto tak wygląda na zdjęciach to ja na żywo jej nie chcę oglądać i nikomu bym nie życzyłto samo było ostatnio z innym samochodem, też się sprzedający na forum zapierał jaka to rakieta, a później się okazało, że jeden pojechał, obejrzał i wyszło co wyszło... no ale każdy ma swój sposób na sprzedanie samochodu, skoro już się sprzedał nie ma co więcej dywagować, tylko czemu wcześniej nic nie napisałeś dopóki nie sprzedałeś...?
![]()
pozdro peace
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość