szubi44 napisał(a):Kasica napisał(a):szubi44 napisał(a):2. kto bardzo często - tzn.zawsze jak tam jestem to widzę - parkuje srebrną 2 gen. na stacji Neste przy Reducie
a to jestem ja![]()
parkuje tam z racji tego że tam pracuje
![]()
a to witam serdecznie - mieszkam bardzo niedaleko i dziś też będę w Reducie, bo jest noc zakupów![]()
![]()
![]()
czyli dzień jest za krótki na zakupy dla kobiety??
![]()
![]()
a no tak ze na spalarni dostalem upomnienie przy okazji dowiedzialem sie ze mam 0 pktKasica napisał(a):qrka dymek i jak się zakończyło z pajacami?
a z tymi z pulawskiej to sobie jezdzili za mna najlepsze bylo to ze mijalem ciezarowke schowalem sie za nia i opor oni dalej powoli i patrze wylatuja zza niej ja szybko poheblach i do 50-60
przy nowym swiecie juz sobie dali spokoj 
Ana napisał(a):MaxiCas napisał(a):Ana napisał(a):dziś o 14.00 na lazurowej między połczyńską a człuchowską czarny IIgen na WGM (z tego co pamiętam). Akurat przechodziłam przez przejście dla pieszych. Pozdrawiam!
Czarne wlosy i spore okulary?![]()
To bylem japozdrawiam
Tak, tak, to ja![]()
Pozdrawiam

MaxiCas napisał(a):Ana napisał(a):MaxiCas napisał(a):Ana napisał(a):dziś o 14.00 na lazurowej między połczyńską a człuchowską czarny IIgen na WGM (z tego co pamiętam). Akurat przechodziłam przez przejście dla pieszych. Pozdrawiam!
Czarne wlosy i spore okulary?![]()
To bylem japozdrawiam
Tak, tak, to ja![]()
Pozdrawiam
Nawet bez CRXa obok zapamietalem
jakoś mam szczęście spotykać crx'y będąc akurat pieszo .... 
h8r napisał(a):Virus12 napisał(a):Dziś o 15:10 przy BlueCity na BP czarny CRX na WR, widziałem z daleka ale Widziałem. Pozdrawiam
Wracałem z myjki, Pozdro.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości