a nienawidzę zostawiać pod blokiem auta , zawsze jak wstawałam to pierwsze to w okno czy stoi!
....dzisiaj nie stala
...szczerzy byli, niemoge
Poczulem sie jakbym jechal gola dupa po nieocheblowanej desce do wiadra spirytusu 
rafman36 napisał(a):a nienawidzę zostawiać pod blokiem auta , zawsze jak wstawałam to pierwsze to w okno czy stoi!
Ja tez tak zawsze robie....dzisiaj nie stala
![]()
Zeby bylo smieszniej mialem dzis jechac w trase sluzbowo...i jak wychodzilem to juz bylem spozniony
Ale i tak zabili mnie policjanci: "No wie Pan...jest tak z 5% szans ze go znajdziemy"...szczerzy byli, niemoge
Poczulem sie jakbym jechal gola dupa po nieocheblowanej desce do wiadra spirytusu

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):.... obstawiam że ktoś ma mocno rozbitego i stwierdzil że zrobi sobie tanim kosztem
Dobrze ze silnik tez byl dosc charakterystyczny. Ma czerwony wire-cover i generalnie pokrywa zaworow nadawala sie do malowania (tu i owdzie poodpadala juz czarna farba)....no i nowiutki, blyszczacy aparat zaplonowy byl zamontowany
Dobra...nie zalamujcie mnie juz....
bo sie faktycznie zaraz porycze...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości