mam takie pytanie: jakie mozna wlozyc najmocniejsze zarowki do przednich reflektorow w EE8 bez narazania ich na uszkodzenie?? w tej chwili sa zalozone H4 60/55W ale swiatla dosc slabo swieca i w ciemnosci kiepsko widac wiec pomyslalem o mocniejszych zarowkach. Od razu mowie ze nie interesuja mnie zadne ksenony i inne tego typu wynalazki
jak włożysz 100/90W to po jakimś czasie stopisz kostki, a przy starych kloszach bardzo prawdopodobne, że jeszcze się złuszczy odbłyśnik, szanse na to tym większe, że cały czas się jeździ na światłach tak, że te ksenony to nie jest całkiem zły pomysł wcale, mniej inwazyjny niż takie jarzeniówy
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
nieprobowalem u siebie w ee8 ale on ma to w astrze i roznica jest naprawde spora miedzy standardowymi a tymi! ja bede zakladal!
wszsytkie znaki i linie na drodze sie ladnie swieca i sporo wiecej widac na nich no i wytwazaja swiatlo 4000k a moc to 12V / 60/55 W i efekt w kloszu niebieskawego swiatla, policja tez sie niemoze czepic onic!