witam koledzy mam problem bo nie wiem jaką oliwą zalać mojego rexa??? kurde na silniku nie mam zadnej kartki co miał wlane dolalem raz mu zwyklego lotosu ale chcem zrbic zmiane tylko na jaki ???? pomożecie???????????????????????
Ostatnio edytowano 2008-10-14, 22:33 przez Marian, łącznie edytowano 1 raz
Zapewno masz wlany mineral, bo najtanszy i pewnie jeszcze z beczki brany na litry. Wlej sobie teraz polsyntetyk 10w40 zmien filtr oleju i obserwuj zuzycie oleju oraz stan silnika czy nie ma czasem wycieków.
dokładnie tak ,jak mówią koledzy wlej nowy ,półsyntetyk 10w40 jakis firmowy ,( twój gust jaki) i po 8 -10 tys wymieniaj
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
lotos -> polski olej polecam castrol magnatec 10W40 i kolo 4 litrow wejdzie do twojego rex-a 8-10 tys wymiana zreszta tak jak juz pisano wiec nic nowego nie pisze a wiem bo kolo 100 tys zrobilem honda i zawsze uzywam castrola
Naprawy i Tuning Hond 4,5 i 6 gen
Kraków
tel. 606365198
olej w crx - temat rzeka każdy z nas ma swoje zdanie wiec cięzko uzasadniać a każdy bedzie obstawał przy swoim
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE