Tak, ja ją sprzedaję.
Plany były wielkie, ze względu na powiększającą się rodzinę muszę się z nią rozstać. Nie spieszy się, więc będę czekał na kogoś kto da cenę jaka mnie interesuje.
Nie jest ona wygórowana właśnie dlatego, ze silnik jest w takim stanie w jakim był.
Jeździć się da, pod warunkiem.. ze kierowcy nie przeszkadza frytkownia w kabinie ciskając po gazie. Przy normalnej jeździe spalanie oleju minimalne także nie łyka jak smok.
Zależy na co kto jest nastawiony. Jeśli na normalną jazdę, to autko powinno jeszcze długo posłużyć nowemu właścicielowi. Jeśli ktoś ma zamiar wycisnąć z niej to .. co potrafi, to ciężko powiedzieć jak długo pojeździ.
Co do samego auta, zdjęcia wszystko pokazują.
Następnym problemem jest sprzęgło (chodzi bardzo ciężko) czyli albo regulacja, albo wymiana.
Ja regulowałem, ale pomogło to tylko doraźnie.. po czasie znowu zaczęło stroić fochy.
Co do pocieszających rzeczy.. bylem ostatnio na przeglądzie i Pan diagnosta miał takiego rogala na twarzy jakich mało. Stwierdził, ze samochodu z tego roku w takim stanie jeszcze nie widział. Zawieszenie jak nowe, układ kierowniczy, hamulcowy.. wszystko tip-top.
Przy emisji spalin też jest całkiem nieźle. Doczepił się jedynie do kierownicy i kazał ją zmienić.
W każdym razie, osobiście.. za te pieniądze polecam komuś kto ma powiedzmy 4-5 koła na włożenie i zrobienie z niego ideału.
to Cie nie usprawiedliwia, a to co robia inni to druga sprawa, przynajmniej tutaj nie wystawiasz go na sprzedaz z takimi walorami jak na allegro... no ale tu by to w sumie nie przeszlo bo wiekszosc troche czyt forum... tak czy inaczej powodzenia w sprzedazy...
nie mnie oceniac, mozliwe, ze zrobilbym podobnie... tak czy inaczej to nei wiem czy ktos to od nas kupi, ale moze ktos "z zewnatrz" tak... tak jak pisalem, powodzenia... i szkoda, ze ktos Cie z forum oszukal, niestety baranow nie brakuje :/