jak na razie tyle info 
Szyber jest odwzorowaniem oryginału i posiada komplet usztywnień. Wyszło na to że musi przyjść na niego tapicerka ( tzn ja robię sobie płytę węglową do środka bo moja tapicerka nie nadaje się do niczego, ale robienie jej dla kogoś jest bez sensu bo wychodzi w pizdu drogo i powiecie że mnie popier%^^&&o
). Tapicerka ma być montowana na nierdzewne wkręty dołączone do zestawu (wklejanie takiej ilości nakrętek pod śrubki to nonsens, a efekt ten sam), ramka również na wkręty- u mnie sprawdzone i wszystko jest tak jak powinno być. Wtrącę, że wszystkie zamieszczone elementy metalowe są ze stali nierdzewnej, żeby potem jaj nie było
Wszystko jest klejone na epoks, i jest bardzo wytrzymałe, jestem tego pewien- ale jak ktoś przyjdzie i powie, że szyber mu odleciał przy 240km/h to może mnie cmoknąć- ja gwarancję daję do 200km/h (choć nie mówię, że 240 nie wytrzyma
)
. Jak się nie spodoba to odeśle i tyle
O ile go wcześniej nie uszkodzi oczywiście.
fajny efekt

ja też, ale jak podliczyłem materiał i roboczogodziny to wyszło ponad 400doman napisał(a):spodziewalem się ceny bliżej 300
Jest za tyle bo uważam to za uczciwą cenę zadowalającą obie strony
Szyber jest równiutki, przed zdjęciem formy poszedł do lakiernika żeby zrobił z niego ideał- i tak też jestkoniu napisał(a):jaka jest powierzchnia szyberdachu ?
To co widać to chmurki
To żeby było wszystko równe było celem pierwszorzędnymUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości