wiesz tylko że ja nie mam żadnych kabelków mam miejsca na mocowanie kabelków w klaksonie od spodu itp ale kabli nie mam dlatego nie wiem co z czego jak i gdzie, byłbym wdzięczny jakbyś to mi rozrysował co gdzie podpiąć, gdzie kable puścić itp
no mówię, że niema ściągam klakson i kabelków niema są 2 blaszki od spodu klaksonu by do nich kabelki przyczepić ale kabli samych niema powiedzcie mi skąd mam puścić kabel i gdzie się nim wpiąć...
a masz wogule jaki kolwiek kable po zdjęciu Naby .???
a te 2 blaszki to jedna ma być--masa podłaczasz a do naby a 2 to powinieneś mieć kabel + owy gdzies ktory tam także podlaczasz
nie nie mam żadnych kabli w nabie puszczonych mam tylko 2 dziury od spodu naby jedną na środku do przykręcenia jej a drugą to pewnie do puszczenia kabli jest to teraz tak, masę od klaksonu mam przeciągnąć do czego, i drugi kabel gdzie poprowadzić?
tak tak mam wszystko tak jak być powinno po prostu przewodów od klaksonu nie mam i chce wiedzieć skąd do kąd je poprowadzić(mam na myśli przewody znajdujące się w nabie wychodzące z klaksonu).
no ja mam dwa wyjścia na kabelki od klaksonu no ale myślę że coś popróbuje z tego co tu dałeś mi tu i jutro napiszę jak mi poszło jak będzie ok i uporam się z tym to od razu lecą pomógł. Dzięki i pozdrówki