Jako że chce kupić sobie autko prosze was koledzy o pomoc. Będzie to moje 1 auto , ale bardzo podoba mi sie Crx. Wiem ze za sume jaką posiadam kokosów nie będzie.. dla tego za 5 tys. moge pozwolic sobie tylko na 1 gen. Bo po co kupic wraka 2. i pchac w niego kolejną kase które nie mam. Link który mnie zainteresował : galeria/details.php?image_id=65 czy moze ktos z was zna? kojarzy?? NA co mam zwrócić uwage? Pomóżcie..
PS : ja nie jestem z Lubelskiego Sokołów Podlaski to woj. Mazowieckie. No nic ja szukam dalej. Pogadam, coś moze i do niemiec. Ale myśle ze ze wszystkim to będzie ciężko wyrobić sie w 5 tys...
___ooooo SZOK! nie kupuj tego CRX-a ! No nie mow ze nie mozesz znalesc kogos kto sprowadza fury... przejdz sie do pierwszego leprzego komisu samochodowego i dobrze zagadaj...
no tak kupić auto w niemczech to nie problem, poważnie sie nad tym zastanawiam. CZy możecie powiedzieć mi ile co orientacyjnie kosztuje :
chodzi mi o
akcyze, przeglądy , tłumaczenia , rejestracja , karta pojazdu i co tam sie jeszcze załatwia , jaka pi razy drzwi jest tego cena. Ja mam mniej więcej o tym pojęcie ale nie wiem czy ceny nie pozmieniały się.
czesc. no tak bylo rok temu'150zl-zwolnienie z watu.500zl karta pojazdu.jakies 200zl rejestracja plus znaczki,kolo100zl tlumaczenia.a i jeszcze akcyza,65%ceny na rachunku.a jak sam jedziesz po crxa to 80euro rejestracja w niemczech i 500zl paliwo jakies 1200kilometrow.no i jeszcze dolicz jakies100zl na zapas.tak bylo rok temu a jak jest teraz to niemam pojecia.a i jeszcze 150zlza rejestracje.narka.