troszke trzeba nakombinowac ale da sie i efekt jest super

Jak się okazało dalej problemem były prowadnice (jak się lekko podwadziło tył szyberka do góry to latał sobie swobodnie... Ponadto mechanizm szedł tak jakby się męczył...
Jutro dalej chcę z tym walczyć, ale jak? Niby wszystko jest jasne-zrobić to samo tylko w odwrotnej kolejności, ale jak widać nie zupełnie mi się udało...
A i oczywiście robisz to siedząc w samochodzie bo wtedy widać i jest miejsce na kręcenie kluczem.
koniu napisał(a):To teraz pozostaje jedno. Wyjechac na autostradę lub długą prostą, rozpędzić się i sprawdzić czy szyberdach się nie unosi ani nie szumi. Ogólnie na fotkach prezentuje się świetnie.
Jak napiszecie jak wyglądają wrażenia z jazdy to skasujcie mojego posta :}
trzeba sprawdzać i kombinować u innych może być potrzeba większej ilości ciężarków
ale kleją się dobrze i naprawdę mocno więc nie powinny odpadać 
mack1111 napisał(a):pomysle:P u mnie powyżej 210 carbonowy się otwiera
a kolega co tam ma nadłubane w silniczku ze bez problemu leci mu 210 ?? 
Zakładać lekki szyber, a potem go dociążać? Bez sensu...TERMINATOR napisał(a): ja na swój przykleiłem od spodu szybera ciężarki do alufelg około 300 g i niema efektu unoszenia się czy świstania

Mibars napisał(a):Zakładać lekki szyber, a potem go dociążać? Bez sensu...TERMINATOR napisał(a): ja na swój przykleiłem od spodu szybera ciężarki do alufelg około 300 g i niema efektu unoszenia się czy świstania
Sam muszę sprawdzić jak się zachowa mój szyber przy takich prędkościach, przy czym ja mam podsufitkę, może ona dodatkowo uszczelni? Chociaż zaraz, przecież mi się Vmax zmniejszył przez dłuższą piątke
Kolego a kto powiedział ze wydaje tyle kasy na to żeby zdjąć z auta 1,5 kg ??

może jak się z reszta ogarnę to poszukam w lepszym stanie mechanizmu.
Dzięki za podpowiedz co jest tego przyczyną.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości