A ja mam pytanko. Co w zdjęciu Sinistra jest takiego zajebistego? Jest cienkie jak sik pająka i jeszcze śmiesz mówić że inne zdjęcia są słabe, np Dymka którego nie wybrałeś
ŻAL.PL !!!
PS. Jestem ciekaw ilu osób w tym roku kupi kalendarz
Bastek, nie przesadzaj i nie patrz tylko z punktu widzenia fotografa. Mi zwykłemu człowieczkowi właśnie ta fota SINISTR'a podoba się o wiele bardziej niż te wszystkie wychuchane i odpicowane... Bo ma klimat I zagłosowałem na nią
[ Dodano: 2008-11-24, 19:47 ] BTW. to autko Kobiego też by się przydało w głosowaniu...
zaskoczyl mnie brak foty autka Dymka bo idealnie by pasowala do kalendarza, niektóre fotki zaproponowane pasowaly by do kalendarza ale cdactiona lub innej komputerowej gazety
gdzie foty takich uzytkownikow jak: kobi, tomi, dymek, piotrwicha, krzysztof_47???
jakas lipa to jest w tym roku
[ Dodano: 2008-11-25, 00:22 ] za to baroo i diups maja po 2... nie mam nic do tego, niech maja nawet po 10 jak sa fajne, ale czemu te inne zostaly odrzucone?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek