Dzis wkoncu zmienilem oponki na zimowe:))) Ale jaka towarzyszyła przy tym atmosfera masakra:(( o to historia
W Poniedziałek pojechałem kupic felgi i opony zimowe do rexia samochodem Ojca (cinquocento) bo ojciec chcial równiez wrzucic opony zimowe. Wszystko przebiegło wysmienicie, ojcu zalożyli nowe zimowki ja nabyłem nowe stalówki i oponki jednak na zakładanie umowiny bylem na wtorek ponieważ byla kolejka.
Dzis tj. wtorek o godzinie 8 rano idąc do samochodu od ojca załadować felgi (w rexie sie nie zmieściły:)) W jednej sekundzie krzykneliśmy głośno o K...A dlaczego?? Pewnie sie domyślacie:))
ale zeby nie było taki obraz nam sie ukazał:
Dodam tylko ze ze wszystkich stron otaczaja tą ulice bloki i auto stalo pod latarnia:))
niezły syf w tym kraju żyje, masakra tez mam letniaki vajzel gdzie to się ślizgasz ????wpadnę
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
no jeśli za opłatek posłuży nam kebab to jak najbardziej albo wielka jak koło z traktora pizza
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE