wrobellos napisał(a):dolaczam sie, tylko u mnie czasem jak auto stoi(nie wiem czy to przypadek ale zgaszone na postojach) to wskazowka podnosi sie do gory, jak auto zapale po 5 min wraca do normy ,pokazuje dobrze poziom.

dymek1988

gabeczka napisał(a):spojrz na date rejstracji na tej stronie i sam sobie odpowiesz kto mial wiecej do czynienia z crkami ty czy Qowax
nie no staryy powiem ze ten tekst Ci sie udal chyba jednego nie rozumiesz ja pisze ze u mnie nie wskazowka NIE PODNOSI sie no chyba ze tankuje samochod a QowaX chyba tego nie umie tego zrozumiec jakos i jakies glupie teksty do mnie pije 

czemu niby zbednegabeczka napisał(a):a teksty typu ze to wina masy to moim zdaniem sa zbedne
stary mialem pierwsza ceerke i tak mi robilo WLASNIE od masy porpawilem i bylo git malina cycunia dupunia itp wiec? czemu psizesz ze jest zbedne ? nie musi byc jaki mega zonk moze wlasnie taka glupota jestgabeczka napisał(a):bo jak by tak bylo to kazdy by sobie to zrobil i bylo by po problemie
to po co takie pisanie ze ,,wlasciciel tez jest jakis wyjatkowy,, ?? no sorrygabeczka napisał(a):a ze ty masz ok to sie ciesz
atom1 napisał(a):no raczej kazda tak ma jak QowaX, pisze, ze po wlaczeniu swiatel na postoju ze zgaszonym silnikiem rosnie wskazowka od paliwa,
ale nie ma czegos takiego ze rosnie i spada (jak sa wlaczone swiatla bez silnika) jezeli dzieje sie to podczas jazdy to nie jest wada..a pewnie brak masy jak ktos pisze albo rozwala sie gdzies czujnik
frek_x napisał(a):Ja cos takiego mialem u siebie i okazalo sie, ze w zbiorniku poszla jakas przegroda i czasami dzialy sie takie dziwne rzeczy. przegrody juz nie naprawialem, ale wyregulowali splawik, czy cos w warsztacie i dzialalo ok...
chesmar napisał(a):u mnie kiedys sie rzucilo na wskazówkę od temperatury, problemem byla zle podlaczona masa przy podkrywie zaworow. poprawilem i zaczela swirowac tylko wtedy gdy wlaczal sie wentylator.tutaj problemem okazala sie masa od silnika. po naprawie wszystko hula. nic nie skacze zadne wskazowki od temperatury ani od wachy.pozdr
dymek1988 napisał(a):czemu niby zbednestary mialem pierwsza ceerke i tak mi robilo WLASNIE od masy porpawilem i bylo git malina cycunia dupunia itp wiec? czemu psizesz ze jest zbedne ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości