M!R@S napisał(a):Krzyh00,
czlowieku naucz się myśleć...
ja jak robie auto to ma wyglądać i być sprawne w 100%, nie chce silnika mega extra ale wygląd też musi być... napewno nie będzie to seria bo jej nienawidze już przez to forum więc będzie małe body
z jednej strony piszesz jaki to jest wyglancowany rodzynek i w ogole tyle serca wlozone ze az zal sie rozstac ale jednak kupujesz innego z zastrzezeniem ze ma byc faktycznie bezwypadek, wiec kazdy logicznie myslacy dochodzi do wniosku ze z ta buda cos nie gra. ja rozumiem ze chce ktos kupic inne auto zeby sie rozwijac, a ty piszesz ze chcesz to samo i jeszcze mowisz ze nie chcesz robic wszystkiego od nowa tak? gdzie tu logika? od kiedy to w swiezo kupionym prawie 20stoletnim aucie ktore w dodatku ma byc modyfikowane nic sie nie robi? wpakowales tyyyyle hajsu w ta bude i stwierdziles ze zrobisz komus prezent, a sam kupisz druga i wladujesz znowu tyle samo, jezeli to sie nazywa myslenie to ja sie tego nie bede uczyl jednak 
)-jak ktoś chce kupić to niech wali na PW do niego o bliższe info,a nie że teraz znowu się zaczną domysły czy buda jest prosta czy nie,bo napisał że chce koniecznie prostą budę
.Pis ludzie i życzę sprzedaży za właśnie taką kwotę! 

Kaspol napisał(a):czepiacie sie chlopaka...to temat o sprzedawaniu a nie o komentowaniu co i za ile.te komentarze swiadcza o waszej inteligencji

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości