ja mam maskę od ee8 w edku i zderzak z edka. Wniosek z tego taki że ee8 ma bardziej wysunięty dziób, bo maska odstaje do przodu z 2-3 cm. Więc pewnie jakbyś założył sam zderzak z kolei wystawałby on do przodu i wyglądałoby to co najmniej dziwnie ;P. A listwa pod lampami z edka nic nie zmieni bo zderzak trzebaby chamsko wbić na błotniki żeby nie odstawał i wygladałoby to jeszcze gorzej ;P
jop, ee8 ma dluzszy ryjek, trzeba maski, zderzaka, lamp, postojowek i kierunkow. dodatkowo jak przymierzalem to wzmocnienie od ee8 nie pasuje do budy ed9, jest przerwa miedzy pasem a wzmocnieniem, moze by pasowalo na wzmocnieniu z ed9, ale to juz tam kosmetyczny temat w ostatecznosci mozna dac jakis dystans i dluzsze sruby, tego tematu nie zglebialem. to co pokazal chinczyk to jest jakas rzezba zderzaka ed9 i ee8 zmixowane, sam zderzak z ee8 na ed9 wyglada tak:
no to chyba jednak poskladam sobie na czesciach do ed9 niebede kombinowal bo mi kasy braknie
btw koles zaplacil mi 1400 za cos takiego,chyba kwota wystarczy na naprawe, jak sadzicie: