ja też nie bardzo pytanie rozumiem...moze o przedliftową chodzi?? jest bardziej czerwona niż poliftowa, w zasadzie poliftowa to bordo raczej, więc albo chodzi o przedlift albo pomalowana
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX
bmk1607
przez bmk1607 » 2008-12-06, 20:25
własnie chodzi o to żeby była cała czerwona, migacze czerwone jak i lampka wstecznego. nie widzieliście nigdy takiej?? jak znajde jakies foto to zamieszcze,
albo obklejasz albo lakierujesz w pierwszym wypadku zawsze mozna powrucić do orginału tylko niepokazuj efektu na forum bo znajdzie sie zaraz dziesieciu troskliwych i po temacie tu oczywiście podziekowania ode mnie dla Mf
ja pomalowałem światła wczoraj lakierem . bmk1607 jeśli byś chciał pokaże ci fotkę tylko zrobię:) ps mam komplet swiateł na tył przedliftowe stan bardzo dobry w sumie cale czerwone
bmk1607
przez bmk1607 » 2008-12-07, 16:59
pokaz pokaz :] ja u siebie wlasnie mam blende przedlifotwa, wkoncu rocznik 89' ale raczej myslalem o polifotwej tak jak na tym zdjeciu co wczesniej zamiesciłem
lampkę wstecznego sobie delikatnie przyprusz tym samym sprayem, nie będzie całkiem biała i nie będzie się tak odznaczać, a będzie nadal świecić jak powinna
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project