witajcie. moze ktos z was pomoglby mi w znalezieniu takiego podswietlenia wewnatrz kol
jak i gdzie to sie montuje??? gdzie czegos takiego szukac zeby to kupic???
wygląda to raczej na coś co zostało założone na czas trwania "wystawy" wątpie żebyś znalazl gdzies gotowy zestaw. musialbyś mieć chyba przy kazdym kole zródło zasilania + kabelki a musialoby to być raczej dobrze wyważone
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
E.Hemingway
prędzej jakieś kierunkowe światło zamontowane w nadkolu zaraz przy dolnym brzegu na poziomie środka felgi, jedno skierowane w górę, a drugie w dół i oświetlałyby felgę od wewnątrz, zresztą zapytaj batmana jak ma w batmobilu
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ja kiedys w BMXie mialem takie swiecace nakretki na wentle, jak sie szybko jechalo byl fajny efekt, pozdro
a tak na powaznie to moze byc neon wygiety i np przymocowany do zacisku tarczy...ale temperatura tam przy kilku minutowej jezdzie w trybie agResoR moze jes jakos pouszkadzac(te neonki i ich instalacje)
podoba mi sie to podswietlenie wewnatrz kol bo neony dookola samochodu, podswietlenie wewnatrz kabiny i bagaznika to juz takie oklepane sa a to takie malo spotykane wiec pytam czy ktos z was sie z tym juz spotkal i czy moglby cos na ten temat powiedziec
ja miałem takie coś tylko że czerwone, na allegro.pl sprzedają takie ringi neonowe akutat fajnie na 15'' pasowało a zamontowałem to na docisku tak że nie miało styczności z kołem a kabelki to już sobie poprowadziłem swoją drogą, ogólnie niby fajne ale pedalskie chcesz kupić ?
czemu pedalskie??? aaaaaaaa hehe pewnie myslisz ze szukam rozowych??? nie nie ja wlasnie szukam czegos czerwonego (pod kolor mojego rexa) a nie rozowego (to zdjecie wkleilem tylko pogladowo zeby bylo wiadomo o czym mowa). pozdrawiam
o nie...!!! takie nakladki na wenylki to kupilbym jakiemus dzieciaczkowi z gimnazjum do jego skutera a nie do swojego rexia . bez przesady panowie, nie robmy wiochy . bede musial poszukac tego o czym pisal m!r@s bo byc moze to wlasnie to.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
mysle ze trzeba tu napisac jedna rzecz. oczywiscie kazdy ma wlasny gust, kazdemu podoba sie co innego i nie mozemy liczyc ze bedziesz podzialal nasze zdanie - masz do tego prawo, szanuje to!
jednak mysle ze trzeba Ci tez powiedziec cos szczerze - ide o zaklad ze 95% ludzi jak zobaczy auto, ktore wyglada jak to z foty, ktora zamiesciles wyzej stwierdzi "ale baran", badz "ale cham"
oczywiscie dlugo by tu mozna dyskutowac (przeciez dalej jest 5% co powie, ze jest super) ale moze nie warto wystawiac sie na bycie wysmiewanym przez 95% spleczenstwa?
nie chce zebys odebral to jako atak na Twoja osobe bo daleki jestem od tego! chce jedynie zwrocic uwage na pewne podejscie do takich zabaw