Zna ktoś tego czarnego rexa chyba z będzina? z tyłu ma światła clear czy jakoś tak, dzisiaj mijał mnie na skrzyżowaniu tzw "nerce" w będzinie koło zamku mrugam kiwam a on nic przejeżdzał mi przed maską i zawracał koło mnie
Wczoraj pierwszy raz od prawie dwóch tygodni wsiadłam w moją Hondzię i od razu na ulicy zobaczyłam 2 rexy ;p Pierwszy niedaleko szpitala, kolor taki wiśniowy, rejestracja SBI, chyba miał czarną maskę, ale nie jestem pewna i wydaje mi się, że już wcześniej go widywałam w Pszczynie. Drugi na światłach pod McDonaldem, pomarańczowy, w środku kierowniczka "STych". Za przednią szybą czerwony emblemat Honda :]
dziś hellokitty w Pszczynie jak auto stało na parkingu z mały psem(lub suczką ) w środku, i kolo urzędu gminy Kobiór, a dokładnie na placu za budynkiem czerwone ed9 o rej. SPS bez prawego trójkącika...
dzisiaj kolo 15:30 widziana bodajze czerwona solka z czarna maska (albo na odwrot ) z lepa KHŚ na swiatlach kolo wesolego miasteczka kierownik mnie chyba nie zauwazyl bo czegos szukal po aucie
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
Jakies 15 min temu widziana Patrycja na skrzyzowaniu kolo kauflandu. Stalem zaraz za Toba tyle ze volvem od ojca. Potem chwike jechalismy obok siebie. Pozdrawiam
dzisiaj widziany ok 14:30 czarny II gen z chyba lexusami na rej. SK jadacy w strone ronda, a potem o 17 kolo kosciola na ojcow oblatow w katowicach czarny II gen z napisem MOHR na blendzie
zna ich ktos?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek