ktos ogladal tego ee8 ?
mam sie wybrac to ogladnac tylko interesuje mnie czy juz ktos cos onim wie?
wiem bo tez obserwuje allegro i od roku prawie co kilka miesiecy go oglasza i cena spada
widac ze nie jest to igla itd
z gosciem ciezko sie umowic konkretnie na ogledziny i wglad do papierow jak z ubezpieczeniem itd
a niechce mi sie na darmo pedzic zeby sie rozczarowac i stracic kase na paliwo
takze wszelkie info mile widziane
Mndr^, powiem tak w tej cenie bym sie nia nie interesowal ale mozna ja wziasc troszke taniej i ot moje zainteresowanie
tylko sprzedawca bardzo dziwny bo ciezko mu bylo okreslic sprawe ubezpieczenia caly czas powtarzal ze na 99% wszsytko gra tylko przegladu niema i niemoglem sie znim dokladnie umowic bo nastepnego dnia nie odbieral ;/ dziwne
[ Dodano: 2008-12-11, 22:35 ] aha i jak pytalem o stan roznych zeczy to poddenerwowany i caly czas w kolko pierdzieli ze bezwypadkowa itd troszke smiac mi sie chcialo no ale chcialem ja luknac i myslalem ze moze akurat ktos jest z tamtych okolic i by podjechal zobaczyc czy wogle sie oplaca mi jechac tam
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
O ile się nie mylę to Koras powinien coś wiedzieć na temat tego EE8 z tego co pamiętam bardzo dobrze ją zna. Stoi długo na Allegro i cena spada, nie widzę nic podejrzanego w tym jeżeli gość chce ją sprzedać bo więcej stoi niż jeździ... Może Koras się wypowie?? Autko było z ZG Cena wcześniej była zaporowa teraz jest OK sam bym chętnie łyknął ale nikt nie chce mojej pralki