troche sie zrobił trapez ale to przy następnej wymianie opon zmienię bo lipnie wygląda
Ja mam 17" i 215 założone... pomijam fakt, że są to walce i "fanaberia" poprzedniego wlascieciela (moim osobistym zdaniem 16" to max w CRXie) ale jedno msuze przyznac - trzyma sie drogi jak przyklejony :] .... oczywiscie felunek ebde zmienial, zebyscie mi sie tu zaraz nie smiali
...
jak to kolega wyżej napisał jest trapez, konkretny ale przy wysokości 50 jakoś sie to niweluje, mi sie jeździ na tym całkiem spoko. Felga wystaje poza obrys auta dobre 2-3 centymetry
dotam że ET to 20 i tu jest lipa
przy jakiej kolwiej koleinie musze walczyć z kierownicą
nie polecam takiej konfiguracji z powodu zbyt niskiego ET co do szerokości jest ok 
na rexie mam zawiasa -40.........ps slyszalem wczoraj od kolesia ze za wystawanie felgi po za nadkole jest mandat czy to prawda??dzieki i udanego sylwaka

czarneED9 napisał(a):ps slyszalem wczoraj od kolesia ze za wystawanie felgi po za nadkole jest mandat czy to prawda??
czarneED9 napisał(a):y ja mam 16 et35
czarneED9 napisał(a):zamierzam kupic 195/45 albo 205/45 co wy na to
czarneED9 napisał(a):mozecie powiedziec mi jaka szerokosc najlepiej zalozyc na przod a jaka na tyl przy takiej feldze???
czarneED9 napisał(a):koledzy ja mam 16 et35 i zamierzam kupic 195/45 albo 205/45 co wy na to?????jakies sugestie??mozecie powiedziec mi jaka szerokosc najlepiej zalozyc na przod a jaka na tyl przy takiej feldze???jesli ktos mi pomoze wciskam POMOGLna rexie mam zawiasa -40.........ps slyszalem wczoraj od kolesia ze za wystawanie felgi po za nadkole jest mandat czy to prawda??dzieki i udanego sylwaka
![]()
![]()
![]()
jeśli masz standardowo 6,5 cala, to lepiej włożyć 195
jakw sadzisz 205, to też specjalnie żadna krzywda się nie stanie, ale jak napisał mój przedmówca 195 to idealny zamiennik
sprawdź koniecznie szerokość felunku, bo może się okazać, że masz np więcej niż 6,5" i wtedy trzeba kombinować z szerszymi niż 195
pozdrowkiUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości