i mowisz ze honda niejedzie??? napewno sa i maluszki ktore pogonia niejednego crxA ale jaki ses porownywania auta seryjnego do nieseryjnego???moje zdanie jest takie ze jak bys wsadzil taka sama kase w oba te auta to crx napewno byl by lepszy...gabeczka napisał(a):to niewiem czemu porownujesz seryjne auto (honda crx) do porobionego cieniasai mowisz ze honda niejedzie??? napewno sa i maluszki ktore pogonia niejednego crxA ale jaki ses porownywania auta seryjnego do nieseryjnego???moje zdanie jest takie ze jak bys wsadzil taka sama kase w oba te auta to crx napewno byl by lepszy...

xavier1985 napisał(a):Wiem ze rexy duzo potrafia dlatego mi sie podobajaA powiedz mi jak przedstawiaja sie osiągi :
1.6 125 km ?
1.6 150km ?
Dziekuje
Macioo napisał(a):xavier1985 napisał(a):Wiem ze rexy duzo potrafia dlatego mi sie podobajaA powiedz mi jak przedstawiaja sie osiągi :
1.6 125 km ?
1.6 150km ?
Dziekuje
>>szukajcie a znajdziecie << Masz tam jak byk napisane że iVT około sekundy lepiej przyspiesza do setki od ED9, przyglądnij sie też wartosci momentu obrotowego wszystkich silników![]()
a jesli jeździsz słopem, zapewne wiesz jakie są mankamenty każdej nie seryjnej przeróbki.
I ktoś kto twierdzi że swap jest tańszym sposobem na mozliwosc rywalizacji z mocniejszymi autami jest w grubym błedzie. Jesli dysponujesz odpowiednią kasą, szukaj EE8 i dofinansuj , jesli nie szukaj ED9 i dofinansuj..

synek napisał(a):ale wiecej niz w cieniasie 1.4
zwierzu_1986 napisał(a):xavier1985, kup sobie ED9,wsadź B18C4 i będziesz latał
xavier1985 napisał(a):Zawieszenie to samo ?
Hamulce ?
chetnie pomoge b18 to juz malo oriUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości