śmieszny budżet do 200zl wiadomo ze nie będzie to porządny sprzęt ale i tak chce smile ma zasilać tubę + ew. 2 głośniki najlepiej jakby można było 2 kanały zmostkowac a pozostałe 2 do głośników podpiąć dobrze jakby miał jeszcze regulacje głośności i podział tonów proszę o jakieś linki z allegro lub coś w tym stylu
jak nie jesteś jakimś audiofilem, to takie coś: http://allegro.pl/item506935084_magnat_ ... u_l_l.html w zupełności powinno Cię zadowolić. Ja mam magnata ROCK 6000 i ciągnie przednie hertze esk165 i w mostku suba hertz es200 i dla mnie to jest poezja. Mogę szczerze polecić.
"Honda [...] tworzy tak wspaniale maszyny jak CRX, NSX czy... PRELUDE!" - Jeremy Clarkson
MAX-ZRZ
przez MAX-ZRZ » 2008-12-18, 14:21
powiem tak JBL CARpower MAgnat MACAudio to dobry I tani sprzęt mogę nawet powiedzieć że takie biedny ale polecany przezemnie Magnat i Mac Audio daje lepiej niż te gówniane chińczyki bo bass jest czystszy i moc czuć
Broń boże nie kupuj jakiś Firstów Buszmenow its Tylko jakiejś dobrej firemki
gilu89, to chyba jak kupujesz na targu to tak jest albo masz takich kolegów co nie wiedzą z skąd brac + na Suba albo jak dobrze poprowadzić kable hehehe
po 2 blaupunkt i CarPower to wzmaki b.dobrej Klasy w swojej ofercie cenowej I jak dobrze konkretnie połączysz to Pięknie gra...tylko trzeba umieć to ładnie zgrać
[ Dodano: 2008-12-19, 05:23 ] krysik, wziełeś BP ??? jak to extra bedzie słuzył
ja tak ogólnie to się na tym nie znam chociaż wiem co mówię wcześniej zostały podane lepsze propozycje niż blaupunkt. ale najważniejsze żeby krysik był zadowolony. dalsza dyskusja nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. pozdrawiam