pirul masz racje do solki pasuje cos polokraglego a fele to postawa dalszej budowy auta.nadmianiam ze gdzies mam program rota felgi gdzie wpinasz swoje autko i pasujesz kola jesli ktos bedzie potrzebowal poszukam i dolacze.klega ma zalozone wolfrance 17 i mowi ze kamyczek czuje na drodze daje mu wiare rozmiar 16 jest optymalnym rozmiarem alu jaki zaloze.wszystkim dziekuje za rady i porady oraz pomoc w vt,o krartkach piwa pamietam!!!
Jak na czerwonej będzie wyglądać możesz sobie zobaczyć na pasku z logiem forum
1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
Ładne a wez cos spasuj do czerwonego bo mam dylemacik czy autko robic w stylu black clear czyli ciemne lampy cimne felgi z chromem,czy silver clear czyli jasne lampy jasne fele itd itd
poproś polkara o jakąś fotę, miał te felgi na czerwonej solce, to jego auto jest w bannerze u góry
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ok dzieki szlu dostaje bo juz drugi miesiac szukam feleg oczywiscie pomijam chinskie produkty ale wzory nie sa problemem bo jest niemiecka firma na podstawie ktorej chinole kopija wzory jak i pewno wiekszosc..najgorsze jest to ze sie szuka i szuka i jak wkoncu kupisz nagle pojawia sie wszedzie wzory idealnie pasujace do del soli.
[ Dodano: 2008-12-22, 16:22 ] PANOWIE TUNERZY czy mozecie mi jeszcze wstawic ten wzor felgi do mojego czerwonego diabla