niczym sie praktycznie nie roznia bo budowane sa niemal identycznie, roznica jest tylko w roznej jakosci wytlumieniach, grubosci stosowanej blachy a budowa joko budowa jest identyczna
Ja mam WM Sport i jestem z niego bardzo zadowolony jeśli chodzi o jazde bez wkładki super brzmienie (środkowy mam seryjny).
Z wkładką jest akurat na trasy , żadnego buczenia w kabinie i przegląd przechodzi bez zastrzeżeń. Jeśli chodzi o wykonanie to nie zauważyłem jakichkolwiek wad. Szczerze polecam ten tłumik , to jest mój 3 końcowy z kolei i teraz nie zmienie już na nic innego.
Było FWD EE8 1.6 Vtec
Było RWD S13 1.8 Turbo
Jest RWD E30 335i R6
jak sie nie ma co sie lubi.. wkładka jeszcze nie wypadła ci? mi sie wyoruły otwory na szerokość podkładek, ale nie jest normą napewno to..tylko czy nie zal w auto pakować taką hinszczyzne? koniec ot:) kazdy musi chyba sam to przerobić Pozdrawiam
naprawde dobrze wykonany to jest kąpletny układ wydechowy od kolektora po koniec który przynosi korzyści poza buczeniem'' (a tak na marginesie w wolnossaku wczesniej czy puzniej zacznie pewnie draznić hałas... w dmuchanym da sie polatać )