Witam. Pilnie potrzebuję zdjęcia mocowania lewej poduszki od skrzyni biegów-tej za akumulatorem. U mnie na wygląda tak, ale myślę że mam skrzywione mocowanie poduchy do skrzyni. Tak jak widać na zdjęciu-nie wiem-może tak fabrycznie wygląda, ale wątpię.
Ostatnio edytowano 2008-12-21, 20:36 przez spurek, łącznie edytowano 1 raz
mrozek201
przez mrozek201 » 2008-12-21, 18:29
u mnie wydaje sie byc podobnie, wiec albo masz dobrze albo obydwaj mamy zle
Dzięki teraz mam większy problem bo moja przednia już nie wygląda tak ładnie .( A miałem nadzieję, że to krzywa łapa mocowania poduszki a to niestety coś gorszego....fatalnie
mrozek201
przez mrozek201 » 2008-12-21, 19:02
totalma masakra mowisz to jest lipa, ale podeslij fotke to zobaczy sie co tam nie tak
Też miałem taką nadzieję, ale jakby uciekł na bok to by ta od skrzyni też byłą przesunięta lekko, w każdym razie tylna jest też lekko przesunięta więc jest nadzieja, że nowa poducha załatwi sprawę. Ta przednia to już woła o pomstę do nieba Gorzej będzie ją zamocować jak silnik poszedł w lewo, ale myślę że lewarek i trochę siły załatwi sprawę---oby
napewno zaprzesz sie lewarkiem w prawo go przesuniesz i musi pasic, tylko zeby te blachy od poduszki z otworem na srube wzgledem siebie nie byly przesuniete, bo wtedy trzeba je podprostowac, a je sie ciezko prostuje