części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
dziś rano, przed 10:00, na rondzie Hipokratesa (koło szpitala Rydygiera), jasno zielona solka na blachach PO.........
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
jakies 10 min temu...
od ronda przy M1 do Grzegorzeckiego goniony
niebieski poposzerzany del sol na rejestracji RDE czy jakoś tak...
ten taki co na allegro stał a niedawno chwalila sie nim jakas dziewczyna tutaj dogonilem , zatrąbiłem (nie usłyszane chyba) ale kierownik poleciał w prawo a ja w lewo
ładnie na żywo...
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diś koło 24:00 światła przy M1 Niunia Pani Innesy
Pozdrowienia Dla Pieknej Właścicielki i jej Hani
bmk1607
przez bmk1607 » 2008-12-22, 17:24
u mnie na wiosce gosciu ostatnio kupil taka solniczke, niebieska, poszerzane blotniki, posadzona, na numerach RDE, i na czarnych felgach z czerwonymi rantami, tak??
[ Dodano: 2008-12-22, 16:27 ] aha i jeszcze rejstracje ma w zderzaku w tyle, takze mozliwe ze to on.