ma ktos c-pillar zamontowany w del solu? albo zdjecia jakies zeby bylo widac jak to jest zamocowane przy pasach??
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ja mam wyspawane u sąsiada i ładnie polakierowane i jest bardziej wytrzymałe niż te syfy z ebaya, zresztą chłopaki widzieli, między pasami + pałąki do tunelu, nie ma sensu tego sprowadzać lepiej samemu sobie zrobić coś porządnego
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
parówa to jakbyś sie conieco dowiedział to daj znać tutaj ok? bo też bym był zainteresowany nad takim czymś rodzinke bardzo blisko kielc mam to 20km nadrobić mógłbym
raczej nie zmniejszy, trzeba by jeszcze zrobić takie rozpory np z górnych mocowań pasów do dolnych ale i tak zostaje przód a tu tylko ratuje klatka, niestety trzeszczący dach to problem wszystkich soli i trudno do rozwiązania
trzeszczenie nie do wyeliminowania w tyluletnim aucie.
no_fear jednak kupiła Twoja dziewczyna solke ?
jaką, bo może widuje w Krakowie
co do trzeszczenia to nawet obniżenie lekko dachu dało efekt tylko chwilowy u mnie
DELSLOW PROJECT
[center]Mój ulubiony cytat na tym forum skierowany do mnie to:
Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
U mnie trzeszczy dach, tylna szyba o uszczelki, boczne szyby, panele tylne, wszystko po prostu.
Na lato rozbieram cale wnetrze i wytargam uszczelki pewnie i wykapie je w wannie tluszczu chyba
Albo zakleje wszystko pianka montazowa, pomaluje na czarno i zaspawam dach
"Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson