Vt Mojej Solki na Buddy clubach :P
Wirtualne przeróbki CRXów. Jak macie ochote, pomysły.

klosek99
Forumowicz

Samochód: ACURA RSX

przez klosek99 » 2009-01-20, 03:03

zobacz co siedzi u mnie i sam ocen :)

forum/album_personal.php?user_id=4160

a o gustach powinno sie wlasnie dyskutowac , zeby ktos nie poszedl na "zla droge" i nie wzial rozowych bo ... taki ma gust i takie mu sie podobaja :)

pozdrowka :)
www.honda-wm.pl
-----------------------------------------
del solka była w dobrych rekach :D Teraz jest Acura RSX

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2009-01-20, 03:18

Tak zagladam sobie czasem do tego typu tematow i sory ale takie VT cale gowno pokazuje. nie widac nic konkretnego poza zarysem felgi a wiadomo ze czasem jakis drobny element wykonczeniowy - wyzlobienie czy cokolwiek innego swiadczy o oryginalnosci i klasie felgi.
Czy nie lepiej wejsc sobie na jakies forum jdmowe albo wpisac po prostu w google i poszukac jak to wyglada na zdjeciu w realu a nie w jakichs nienaturalnych rzutach .... ???

Jakbym nie przeczytal to pewnie bym nie wpadl ze to BuddyClub chociaz widzialem je na zywo pewnie kilkanascie razy.

[ Dodano: 2009-01-20, 02:24 ]
klosek99 napisał(a):zobacz co siedzi u mnie i sam ocen :)

Kolejny raz bajka pod tytulem " nic nie widac .... "

Srebrny rant, czarne cos w srodku ... co chciales pokazac ?
Podpis już chyba dawno nieaktualny :D
ed9 -> ee9 -> what next ??? =]
www.beerhondawawa.pl
www.arsperformance.ksu.pl

klosek99
Forumowicz

przez klosek99 » 2009-01-20, 03:31

xi0nc napisał(a):Tak zagladam sobie czasem do tego typu tematow i sory ale takie VT cale gowno pokazuje. nie widac nic konkretnego poza zarysem felgi a wiadomo ze czasem jakis drobny element wykonczeniowy - wyzlobienie czy cokolwiek innego swiadczy o oryginalnosci i klasie felgi.
Czy nie lepiej wejsc sobie na jakies forum jdmowe albo wpisac po prostu w google i poszukac jak to wyglada na zdjeciu w realu a nie w jakichs nienaturalnych rzutach .... ???

Jakbym nie przeczytal to pewnie bym nie wpadl ze to BuddyClub chociaz widzialem je na zywo pewnie kilkanascie razy.

[ Dodano: 2009-01-20, 02:24 ]
klosek99 napisał(a):zobacz co siedzi u mnie i sam ocen :)

Kolejny raz bajka pod tytulem " nic nie widac .... "

Srebrny rant, czarne cos w srodku ... co chciales pokazac ?

ze ciekawszy jest wzor typu: czarna fura , felgi czarne ze srebrym rantem

u mnie siedzi Rota Slipstream Royal Gun Metal
www.honda-wm.pl

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2009-01-20, 03:37

Jedna opcja i druga jest fajna. Problem w tym ze BuddyClub i Rota to jest cos jak Cola i Polokokta czy jak to sie tam k... pisze. Niby jedno i drugie cola ale jedna z nich to nie oryginal.
www.beerhondawawa.pl

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2009-01-20, 10:10

:ok: najlepiej wydać z 3 tysiaki albo i lepiej na jakieś fele na wypasie które będą oryginalne JDM'owe itp. itd. wyjechać na pierd.... Polskie drogi i je rozje.... :ok: :ok: super opcja a potem chyba stać i płakać nad nimi, wole rozwalić Roty za 2tys niż jakieś np. mugeny :nieok:

nemezis
Forumowicz

przez nemezis » 2009-01-20, 10:45

jest róznica miedzy straceniem felg bo sie w pył na krawężniku rozpadnie a pęknięciem czy uszczerbkiem, był juz kiedyś temat o efektach spotkania z krawężnikiem roty i buddy club, takim tokiem myślenia Parówa to mój dziadek już nawet nie myśli
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2009-01-20, 10:56

heh wiesz trochę już pojeździłem na rotach po naszych pięknych drogach i coś się stało? NIC. Jak zwykle najwięcej do gadania maja osoby które nigdy nie jeździły na tych felgach a widziały jakieś zdjęcia w necie pokrzywionych i połamanych felg ;) ( nie było konkretnie to skierowane do Ciebie nemezis )

Jeśli Twój dziadek takim tokiem nie myśli to widocznie stać go żeby dać wnuczkowi na fele za x tys. zł, ja wole zarobić na swoje :blee: pozdro

nemezis napisał(a):straceniem felg bo sie w pył na krawężniku rozpadnie a pęknięciem czy uszczerbkiem

żartowniś z Ciebie :ok:

nemezis
Forumowicz

przez nemezis » 2009-01-20, 12:24

hehe po prostu wolałbym dodać 400 zł do ceny roty i kupic BC
Do piękna trzeba dojrzeć...niektóre rzeczy piękniejsze być nie moga - CRX

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2009-01-20, 12:57

Szczerze BC i Rota to ta sama półka podróbek ;)

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2009-01-20, 12:57

Parówa napisał(a)::ok: najlepiej wydać z 3 tysiaki albo i lepiej na jakieś fele na wypasie które będą oryginalne JDM'owe itp. itd. wyjechać na pierd.... Polskie drogi i je rozje.... :ok: :ok: super opcja a potem chyba stać i płakać nad nimi, wole rozwalić Roty za 2tys niż jakieś np. mugeny :nieok:

Przeciez Roty i BC sa w podobnej cenie wiec nie rozumiem o co Ci chodzi.

[ Dodano: 2009-01-20, 11:58 ]
Parówa napisał(a):Szczerze BC i Rota to ta sama półka podróbek ;)
:ok:
www.beerhondawawa.pl

Parówa
Forumowicz

przez Parówa » 2009-01-20, 13:06

ale jak bym wydał np 3 tys na mugeny ori i je rozwalił w jakiś sposób to nie byłbym zadowolony bo podejrzewam, że drugi komplet trudno by dostać w PL a np Roty to nie taki duży problem ;)

klosek99
Forumowicz

przez klosek99 » 2009-01-20, 15:30

to niech kupi chlopak jakies zwykle fele do tysiaca zlotych i nie bedzie mial problemu :) proste i nie bedziemy dyskutowac co lepsze i co ladniej wyglada :)

a tak juz wracajac powaznie do tematu to na tych BC spox wyglada ; i juz sie nie odzywam w tym temacie :)
www.honda-wm.pl

sebas
Moderator

przez sebas » 2009-01-20, 16:10

moim zdaniem żeby skrzywić jakąkolwiek felgę to trzeba się postarać i albo jest to wypadek losowy typu wypadek albo ktoś po prostu nie umie jeździć... na drugim aucie mam 15 centra z oponami 175/55/15 i takie cuda jak wyczyniałem z nimi na torze oraz drogach typu wrc (dziury, kamienie, brak asfaltu) i już 2 lata felgi są proste - sprawdzane po każdym sezonie to naprawdę aż dziw bierze :P

kileros2
Forumowicz

przez kileros2 » 2009-01-20, 19:40

[quote="klosek99"]to niech kupi chlopak jakies zwykle fele do tysiaca zlotych i nie bedzie mial problemu :) proste i nie bedziemy dyskutowac co lepsze i co ladniej wyglada :)

Mam teraz takie felgi "znanej i renomowanej" firmy Exclusive line :P:P
akurat pod wzgledem doboru felg nie chodzi mi tutaj o ich twardosc. Jezdze na gwincie 2 lata, Oemowe Hondy felgi 14 po roku jazdy po polskich drogach byly proste jak drut, ex.. line 15 tez sa proste i rowniez po roku jazdy, a te do 3 tys. beda sie bardzo podobnie jesli w ogole krzywic jak Oem czy inny szit, niestety taka prawda... W dobrze felg chodzi mi tylko i wylacznie o to czy beda pasowac do solki czy tez nie. VT pokazuje mniejwiecej jak auto bedzie wygladac z danym elementem, ale widac odrazu czy z tym elementem podoba sie wlascicielowi czy tez nie. Tak jest u mnie podoba mi sie na Buddy P1 i Rotach AX skoro w Vt tak jest to w realu moze byc tylko i wylącznie lepiej ;P

xi0nc
Forumowicz

przez xi0nc » 2009-01-20, 19:44

Parówa napisał(a):ale jak bym wydał np 3 tys na mugeny ori i je rozwalił w jakiś sposób to nie byłbym zadowolony bo podejrzewam, że drugi komplet trudno by dostać w PL a np Roty to nie taki duży problem ;)

Idac takim tokiem rozumowania po co kupiles del sola jak przeciez mozesz go rozbic. Trzeba bylo kupic malucha bo nie szkoda :P
www.beerhondawawa.pl

Poprzednia strona   Następna strona