moze jest to spowodowane tym ze przy zgaszeniu przepustnica sie otwiera przecierz troszke, i wtedy albo cylinder zasysa powietrze, albo przy zgaszaniu wal sie cofa i zamiast suwu ssania wyrzuca powietrze z cylindra i jest syczenie 
mrozek201 napisał(a): moze jest to spowodowane tym ze przy zgaszeniu przepustnica sie otwiera przecierz troszke, i wtedy albo cylinder zasysa powietrze, albo przy zgaszaniu wal sie cofa i zamiast suwu ssania wyrzuca powietrze z cylindra i jest syczenie

mrozek201 napisał(a):u mnie tez syczy, tylko ze jak tak pocisne troszke i przy 6 tys, puszcze gaz to słychac ze stozka jak z blow offa jakiegos, ze srodka słysze bez problemu![]()

mrozek201 napisał(a):u mnie tez syczy, tylko ze jak tak pocisne troszke i przy 6 tys, puszcze gaz to słychac ze stozka jak z blow offa jakiegos, ze srodka słysze bez problemumoze jest to spowodowane tym ze przy zgaszeniu przepustnica sie otwiera przecierz troszke, i wtedy albo cylinder zasysa powietrze, albo przy zgaszaniu wal sie cofa i zamiast suwu ssania wyrzuca powietrze z cylindra i jest syczenie
xi0nc, Ty płaczesz a ja ryczę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości