witam, wczoraj wieczoremw moim ed9 zgasło mi podświetlanie zegarów po obejściu auta okazało się że postoje nie świecą i tyna prawa lampa. pierwsze co to zajrzałem do bezpieczników i okazało się że 8bezpiecznik spalony , wymieniłem na nowy i po ponownym włączeniu świateł znów sie przepalił
przypuszczam że jest gdzieś zwarcie, jak szukać miejsca uszkodzenia? bedę wdzięczny za wszelką pomoc i sugestie. pzdr
forum/viewtopic.php?p=313471#313471 tutaj był taki sam problem (niezauwazyełm), idę rozkręcać i patrzeć czy kable się gdzieś nie zwierają i czy żarówki ok.
przy radiu nic nie grzebales? nie wywalil sie jakis kabelek wlasnie tam, ja tak mialem przez radio-3 dni po zalozeniu jakis kabelek chyba nie byl dobrze zaizolowany i dotykal blaszki co owocowalo zwara.
w takim razie na 100% jestem pewien, że gdzieś zwiera przy radiu jak grzebałem przy kierunkach, to też mi wywalało potem ... diagnoza = zwierało przy 1 kierunku
Mój del Sol na części! --=> http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=60462 <=--
Ahahaha!!! nie moge.
Wlasnie mialem zakladac temat bo mnie w EE8 doslownie to samo sie stanelo Montowalem wzmacniacz i puszczalem nowa instalacje do radia.
Po tym wszystkim wsiadam, zapalam swiatla i bezpiecznik za bezpiecznikiem leci