reszta pasuje idealnie, otwory mocujące itd. Tylko sprawdź sobie strony czy silnik idzie w dobrą strone. bo mi sie okazało ze jeden musiałem zamieć
ale napewno jak zamontujesz w drzwiach to wszystko sobie zobaczysz co i jak jeśli masz troche technicznego pojęcia
czyli te szyny od rexa rszta od roverka? z dostnaniem takisz napedow od rowera nie bedzie problemu bo znajomy ma szrot, tylko ze z anglikami ale to chyba wplywu miec nie bedzie mam nadzieje, chyba jedynie z tym ze na lewej stonie jest jeden przycisk na prawej dwa ale kable sie zmaiesza i moze zadziala 

najgorsze jest to z podłączeniem szyb skąd napięcie itd...
a jak nie to prosto z żarówki z podsufitki 
, pozniej z przekaznika na bezpieczniki (po jednym na drzwi) no i dalej to juz przelaczniki i silniki
, zuzylem 5 krazkow 5m tasmy izolacyjnej, wszystko zeby wygladalo jak oryginal
rafisz napisał(a):oryginalnie zasilanie szyb jest ciagniete z grubego przewodu bialo-czerwonego, przewod ten "leci" od skrzynki z bezpiecznikami pod maska do skrzynki bezp. pod kiera, no i tam jest rozdzielany na przekaznik zasilajacy szyby, cala te skrzyneczke pod kiera i takie tam, ale ciebie i tak interesuje ten przekaznik, pozniej z przekaznika na bezpieczniki (po jednym na drzwi) no i dalej to juz przelaczniki i silniki
najlepiej byloby jakbys zrobil tak jak ja jakis mies temu, kupilem wiazke z edka z elektryka, tylko ze niestety byla pod A9 a ja mam Z5, no i troche potopione kable byly w tej ze tak nazwe nowej, wiec decyzja - robie z dwoch jedna, chyba nie musze gadac jak to wszystko wygladalo - obie wiazki rozpiete, wyciaganie konektorkow z kostek, podmiana kablibo troche to inaczej wszystko bylo polaczone, ale udalo sie, zuzylem 5 krazkow 5m tasmy izolacyjnej, wszystko zeby wygladalo jak oryginal
ale jak nie chcesz sie tak bawic to musisz ciagnac kabelki wg tego schematu z linka wyzej i napewno bedzie dzialac, a zasilanie mozesz wziac tak jak w oryginale z tego bialo-czerwonego kabla co zasila skrzynke z bezpiecznikami pod kiera,
jakby cos pisz bedziemy pomagac
a co do tego oswiatlenia - gdzie chcesz dac te dodatkowe lampki?
a co do wiązki to mam orginala niestety nie wiem jaki model ale od anglika tak jak mechanizmy przełączniki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości