turbo dziura zostala stworzona by dac szanse V8
sprzedam: - lsd s80 -500zl, osprzet b18c4 i b16a2
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
a ja może zapytam - mamy rozumieć, że potrzebujesz rurę 2,5" i nie wiesz gdzie taką dostać? bo z tego wynika, że nie szukasz konkretnych wydechów, tylko jakichkolwiek 2,5" ogólnie dostępnych.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
potrzebne mi są z rury 2,5 cala elementy które podejda do ED9 głównie moment w którym wydech omija wachacz górą. Spawanie tego z kolenek lub gięcie na zamówienie trochę kosztuje więc mam nadzieję podpasować to z innego auta
moge ci powiedziec dokladnie pod jakim kątem potrzebujesz kolanek ja urzylem dwochkolanek 90 stopni, dwóch 30 stopni 1 jedna 30 cm prosta, załączam fotke
no bardzo ładnie to wygląda ale nie o takie ominięcie wachacza mi chodzi. Ma być powrót taki jak do seryjnej puszki. Ale przydały by się takie kolanka 90 gdzie i za ile moge je kupić?
wrarw napisał(a):Ma być powrót taki jak do seryjnej puszki
mozesz napisac troche jasniej?? bo nie wiadomo co to jest "powrot"
co do ominiecia wahacza to zrobienie tego jak w orginale to prosta sprawa, na samo ominiecie potrzebujesz 2 kolanka 90 ktore pozniej sobie odpowiednio dotniesz na 45 i kawalek rurki
Jeśli chcesz zwykłą stal aluminiowaną, a nie nierdzewkę to polecam, brałem u gościa kilka dni temu dwa kolana 90stopni, tłumik awg i parę innych rzeczy na downpipe, weźmiesz te 65mm i wewnątrz masz 62 na prostej czyli akurat 60mm-2,5cala w kolanku bo wiadomo, że się zwęża przy gięciu, do tego ramiona są takie długie, że po odcięciu samego kolanka masz jeszcze pół metra prostej rury z jednego kolana, paczka jest w domu następnego dnia bo facet wysyła wszystko kurierem.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
ja miałem u siebie zrobiony wydech na 56mm po wew to jest dokładnie 2,2 cala i to była rura od starego transita 2,5 ew iveco też jest taka sama. koszt ok 50zl i w tym była ładna prosta i kilka kolanek także na wydech mi starcza jedna sztuka + do tego dodawałem przelotowy tłumik na 60'