REX z KIELC
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

foxbox
Forumowicz

przez foxbox » 2009-02-08, 16:57

w sumie Dratinni ma racje, opisalem swoje odczucia i dla mnie tak wlasnie wyglada ten samochod. Chlopak prosil o ocene osoby ktore widzialy te ceerke wiec wypowiedzialem swoje zdanie, za ktore jestem atakowany, moze uzylem kilku nieprzyjemnych slow, ale takw lasnie nie przyjemnie sie czulem po straconym dniu na ogladanie tego samochodu.

Co do wypowiedzi Parowa to znalezlismy juz sztuke za 7kafli samochod w porzadnym stanie, leciutkie purchelki na prawym nadkolu, silnik dobry (o ile mozna tak nazwac silnik z gazem, ale nie kopci i jest suchy) z gazem sekwencyjnym, ze wspomaganiem kierownucy, elektryka szyb, glosnikami, bez wody w bagazniku, z niepocieta tapicerka, zawias w bardzo dobrym stanie.
Wiadomo, ze Crx bedzie mial kilka rzeczy do robienia, ale nie tak wiele jak ten z ogloszenia.

Swojego kupilem za 6500 na alu + komplet kol zimowych, po remoncie silnika u Grabowskiego, ze sprawnym zawieszeniem, jedyne ognisko rdzy jest pod listwa pod wlewem paliwa, nie cieknie, z nikad woda, tapicerka w swietnym stanie, na tyle ladny egzemplarz, ze mial jeszcze katalitaor i wszystkie oryginalne tlumiki. Posiadal radio i komplet glosnikow

Wiec w mojej ocenie samochod z ogloszenia nie jest wart tej ceny

A co do proponowanego spotkania w srode, to jak ty nie miales dla nas czasu to i ja niemam zamiaru sie z toba spotykac, pewnie znow bys sie umowil jak wtedy o 12 mowiles "zaraz wyjezdzam z Krakowa za iles tam (juz dokladnie nie pamietam ile powiedziales) bede, jak sie okazalo jeszcze przed 17 gdy wychodzilismy od twojej narzeczonej byles w Krakowie. I skoncz z tym malolatem bo jestes raptem 6 lat starszy

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2009-02-08, 18:26

A ja powiem tak jako osoba która juz sporoo widziała w ed9;) 5 koła to bdb cena jesli tylko jedno jest prawdą...tz ze bezwypadkowy...I wolałbym takie auto nabyc lekko przyrdzewiałe, mechanicznie do dopracowania niz swiecące sie po dzwonie.... ed9 to kultowe autko dzisiaj raczej do pasjonata niz... normalnego człowieka ;) i kazdy z załozenia chce sie zenic z tym autem... jak tylko nie miał dzwona to warto w takie cos wkładać ale to tylko moje zdanie

spurek
Moderator

przez spurek » 2009-02-08, 19:31

...ja to mam pecha do zakładania tematów. Zawszę jak coś założę to rozgorzeje taka dyskusja że to koniec. :rotfl: Dobra Panowie do rzeczy. Każdy ma zupełnie inny pogląd na sprawę i zupełnie inne kryteria oceny-to chyba normalne. Dla jednego coś jest znośne dla drugiego zupełnie odwrotnie. Może jak ARTX będzie niedługo w stolicy to niech się spotkają z foxbox'em i całą spraw sobie wyjaśnią -bez walenia w pysk bo to nie przystoi.... Po co mówiąc, nie obrażając nikogo, kolokwialnie "srać we własne gniazdo" :blee:

Najlepiej, niech ktoś spoza zainteresowanych stron to auto przy okazji obejrzy i da znać jak faktycznie wygląda-bez oceniania czy warte ceny czy nie. :poklony:
I'm so JDM, my blood type is TypeR.

ED9-->ED9-->ED9 + EE8-->CH1 + EH6 + ED9-> CH1 + CG2 + RD2 + NA1

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2009-02-09, 23:35

spurek, z mojej strony jak widac nie ma zbednej dyskusji :)

nie toleruje tylko jak ktos zmysla, kłamie, ocenia człowieka bez najmniejszej wiedzy o nim (mowa np. o moich interesach), a w dodatku jest przemadrzaly przed klawiatrura i straszy waleniem w pysk. nie znosze czegos takiego i o dziwo ludzie na poziomie czyli juz starsi czegos takiego nie robia... tylko wlasnie małolat jeden z drugim chcacy zawojowac świat przed monitorem z 5 tys. zł od ojca chcacy kupic igłe itd.

foxbox napisał(a):A co do proponowanego spotkania w srode, to jak ty nie miales dla nas czasu to i ja niemam zamiaru sie z toba spotykac

nie przyjdzie małolat do "góry" to "góra" przyjdzie do małolata... wolisz na Wysockiego czy na Kwiatowej ? :)

temat uwazam za zamkniety z mojej strony!

Poprzednia strona