wrobellos napisał(a):dobra zaczyna sie to co zawsze, czyli auta nikt nie widzial? bo jechac przez polski nie widzi mie sie na prozno...

polkar napisał(a):Widze, że znowu specjalisci sa co to po zdjęciach moga oceniac w jakim stanie auto....
Jesli widział ktoś to auto i jechał nim albo ma blisko i obluka to niech napisze konkrety, a nie takie z dup.y strzelanie
arturro385 napisał(a):polkar napisał(a):Widze, że znowu specjalisci sa co to po zdjęciach moga oceniac w jakim stanie auto....
Jesli widział ktoś to auto i jechał nim albo ma blisko i obluka to niech napisze konkrety, a nie takie z dup.y strzelanie
Polkar do mnie pijesz. A jaki stan widac po zdjeciach napisalem ze sa hu...we a nie jest tak . Widzisz komore silnika bo ja nie a chyba o to sie tu rozchodzi, bo gdyby nie ta motorownia to takiego strucla to za ile mozna kupic ~5-6 tys

dymek1988 napisał(a):arturro385, auto dewoty to ulep masz racje a oto link do tego ulepa:
http://forum.streetshadows.pl/viewtopic.php?t=4552
i zamknij buzke bo widze ze z ciebie taki znawca jak z koziej pizdy wór mąke jesli umiesz zdjeciach ocenic stan auta
[ Dodano: 2009-02-11, 00:34 ]

Hanula napisał(a):Dymek nie jestem pewna czy to to samo auto bo kiedy jeszcze było w 3 mieście to wyglądało o niebo lepiej i bardzo dużo Wojtek w niego kasy wsadził, miał tam wspomaganie, ksenony, rozpórki itp itd i sprzedawał chyba za cos kolo 20 tys
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość