Kilka Solek
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Prokop
Forumowicz

Kilka Solek

przez Prokop » 2009-02-11, 18:31

Szukałem na forum i niestety nie znalazłem info na temat tych Del Solek.
Wie ktoś jakieś szczegóły na temat tych egzemplarzów?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7444637

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7258554

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7641324

Może macie też jakieś prywatne spostrzeżenia? ;)

freelanc3r
Forumowicz

przez freelanc3r » 2009-02-11, 20:15

zielona byla na forum i jest to sztuka niewarta gumy turbo

czerwona vti, wyglada srednio ale nic wiecej o niej powiedziec nie moge, stoi juz jakis czas...

czarna Esi z 98 - wyglada znosnie ale IMO w tej cenie 98 z importu dobrej sie nie kupi, od paru miesiecy Euro skoczylo strasznie do przodu, a niemcy to nie glupki ze zadbane sztuki puszcza za kilka euro, a handlarz sciagajac solke liczy jeszcze na jakis zysk.... mam nadzieje ze rozumiezs o co mi chodzi

tyle ode mnie :)

P.S. pamietaj ze wszystko co napisalem jest IMO, i po zdjeciach nie do konca mozna ocenic auto

malder
Forumowicz

przez malder » 2009-02-11, 23:31

Byłem ogladac czarna. Auto jest zarejestrowane w kraju od 2 lat w Jaworze. Ogolnie bylo bite - nawet ja to bylem w stanie ocenic:) Swiatla przednie paruja - zarowno lampy jak i kierunki oraz dlugie. Auto ma rozne odcienie czerni no i maska byla na bank malowana. W bagazniku nie ma dywanika- nie wiem czemu. Tylna lampa peknieta. Takze jesli nie palnujesz wymiany oswietlenia na jakies lexy cleary itp to sie przygotuj. Wnetrze bardzo zadbane (poza jednym usczerbkiem na skorze na fotelu kierowcy-cos jakby ktos zachaczyl czyms) czyste, silnik chodzi rowno. Jak bylem ogladac to na wstepie chcieli spuscic 1000 wlasnie na te poprawki. Auto nie ma zadnych papierow typu brief czy ksiazka serwisowa. Ogladalem je moze 15-20 min a ze nie jestem zadnym szpecem to nie powiem tak od razu czy warto. Ale jak masz niedaleko to pojedz ogladnac. Aha jak chcialem jechac na serwis do Wro do Hondy powiedzieli ze nie ma takiej opcji i ze moge ja ogladnac gdzies na miejscu.
To chyba tyle. Mam nadzieje ze cos rozjasnilem.

Prokop
Forumowicz

przez Prokop » 2009-02-12, 12:17

Dzięki serdeczne. Nad wyraz wyczerpujące odpowiedzie :)

No to na razie jadą na allegro po całości. Do tych miałem nadzieje i...%^&%&. Resztę kandydatów znalazłem już na forum z miernymi ocenami :(

Chyba na ten czas w necie nie ma pożądnej Solki... chyba, że coś polecicie? A może czym wg Was powinno się charakteryzować ogłoszenie - ceny, opis?

freelanc3r
Forumowicz

przez freelanc3r » 2009-02-12, 12:53

wszystko zalezy od twoich funduszy i wymagan, napsiz je to moze... cos sie poszuka wspolnie :)

polkar
Administrator

Samochód: del Sol

przez polkar » 2009-02-12, 13:05

Ja bym się zainteresowął raczej ta czarna, wiadomo, ma kilka niedociągnięc, ale to nie jest nowe auto. W sumie z całej trójki jest najmłodsze rocznikowo, to na +
A niedociągnięcia możesz zniwelować we właśnym zakresie.
HOTMOT.pl

Prokop
Forumowicz

przez Prokop » 2009-02-12, 13:47

Szczerze powiedziawszy czarną wrzuciłem dlatego, że ma dobry rocznik. Jeśli ma niedociągnięcia wcześniej opisywane..hmm, zbyt dużo tego jak na jeden samochód. Wiem, że nie można się spodziewać po używanym samochodzie nowego auta, lecz słowo "powypadkowy" wzbudza u mnie odruchy bezwarunkowe :)

Jak już szczerość przeze mnie przemawia, jestem chory na wersję VTI, choć pewnie nie jestem wyjątkiem ;) Mogę wydać max do 17-18 tyś. Ale oczywiście im mniej tym lepiej. Jeśli w granicach powyższych nie da się wyrwać VTI zadowole się ESI. Jeden warunek, który łączy wszystkie egzemplarze przeze mnie oglądane (przynajmniej staram się :) ) to taki: dobrze by było, gdyby był jak najbardziej do serii zbiżony. Jestem tradycjonalistą i jeśli tuning to klasyczny czyli gleba, czerwone tylnie lampy, żółte migawki itp. :)
Aha... nie zależy mi specjalnie na elektrycznym dachu. Przyda mi się więcej miejsca w bagażniku zamiast odrobiny wygody.

hę?