ale predkosc i tak z tymi wszystkimi bajerami wygra po spotkaniu z drzewem ale fakt ze bedzie bezpieczniej.wypadek masakra, a koles jeszcze sam z auta wyszedl o wlasnych silach cud ze przezyl.
...gdyby to był civic 5gen lub prelka 4gen nie było by ani auta ani człowieka niestety widziałem już w życiu takie przypadki. Nie wiem czemu wypadają one tak źle w porównaniu z poprzednikami. Może blachy mają cieńsze? ale gniotą się jak puszku po piwie...
mam bardzo złe doświadczenia z tymi autami...szkoda gadać mówię tylko dla przestrogi dla innych... z prelki 4g mojego Brata został tylko tył. Policja powiedziała że z preludy 4g i opla tigry rzadko komuś się udaje... co do 5gena civic'a http://www.livevideo.com/video/dudewher ... civic.aspx
[ Dodano: 2009-02-12, 22:55 ] Ale poprzednie modele znoszą dużo więcej i moim zdaniem są bardziej bezpieczne...mimo braku poduszki powietrznej...przykładem jest bohater tego tematu...Auto przejęło energie uderzenia całą karoserią i osłabiło fala uderzenia przed tym jak doszła ona do kierowcy....