są twarde ale nie do obłędu, ja mam jak już wcześniej pisałem wszystkie żółte, tylko że seryjne amorki, jest widoczna poprawa w prowadzeniu auta, ale nie ma efektu "taczki"
wszystko kwestia gustu i preferencji kierowcy...shogunnn napisał(a):Napisane: 2009-02-02, 11:41 : Do wahacza przedniego dolnego do modeli 88-91 tuleja wewnętrzna jest już prawie ukończona więc wahacz będzie już prawie cały

[/quote]
ale nie informowałem Was o tym ponieważ pracownik mi się rozchorował i nie ma kto produkować
,ale dobra wiadomość jest taka że oprócz często wymienianej i oczekiwanej tulei wewnętrznej będzie też tzw. tuleja przednia drążka reakcyjnego (składająca się z dwóch połówek) około 17-18 bm. powinna już być na sklepie więc zaglądajcie

siekier napisał(a):Prośba. Czy ktoś kto już jest obeznany w temacie mógłby zaznaczyć na schemacie z manuala te tuleje które są dostępne w bikopur? Chodzi mi zwłaszcza o tył. Nie moge skojarzyć co to są te 'tuleje wachacza tylnego dół' i 'tuleje wachacza tylnego dolnego'. z góry dzięki.
shogunnn napisał(a):http://elasto-moto.eu/ima...c_92-95_tyl.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość