hehe miałem tą honde na tapecie........tylko nie wydaje Ci sie troche dziwne jezdzic autem bez lusterek?a tak na serio to te fele kóre dałes moim zdaniem nie pasują za dużo czerwonego......."ale to jest Twój tron";]
"Ty tez pie*dolisz Nikos, chociaz akurat Ciebie lubie"
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
BornToBuyCRX, to autko to model samochodowy - zabawka w związku z tym nie potrzebne mu lusterka za dużo czerwonego by było gdyby była cała czerwona, zresztą jeszcze nie przylukalem jak wygląda to VT (w pracy mam poblokowane te stronki) może rzeczywiście jest za bardzo czerwono
freelanc3r, troche kolorystycznie mi nie pasuja czaro szare do faktury lakieru czerwono szarej (z uwagi że szyby nie będą u mnie przyciemniane).
Paszczak napisał(a):freelanc3r, troche kolorystycznie mi nie pasuja czaro szare do faktury lakieru czerwono szarej (z uwagi że szyby nie będą u mnie przyciemniane).
Czemu nie pasują?? Wg mnie ładnie siie komponuja, no może inny model felgi. Ale w sumie to Tobie ma sie podobać.
czarne felgi do 2-kolorowego auta, zrobią już festyn jeszcze zielone uchwyty hamulcowe do przednich tarcz i rożowe bębny z tyłu... hmmm i spojler w szachownice