Dziś dzwoniłam w sprawie noclegów do Ośrodka, w którym byliśmy w lipcu. Zarezerwowałam 2 domki czyli na jakieś 18-20 osób .Wieczorkiem pojadę jeszze wpłacić zaliczkę. Ceny bez zmian czyli 250 zł za domek w którym mieści sie 9 osób lub więcej hahahaha.
hudy tak wiec zobaczymy ile będzie osób w domku ale policz sobie około 25 zł od osoby za dobę
Jeszcze jedna sprawa dla uświetnienia imprezy przdałaby się jakaś muzyka. Czy ktoś jest w stanie zorganizować jakieś radio ?Jesli nie to ja przywiozę.
Drewno na ognisko zabiorę z domu.
Żywność w własnym zakresie , nie zapomnijcie o kiełbaskach na ognisko.
:mrgreen: Ja bynajmniej radia nie mam takiego przenosnego kielbache to sie kupi przeciez sklepy sa pootwierane :?: zreszta damy rade co mamy nie dac w koncu zegnamy lato
jutro dam ostateczną odpowiedz co i jak z moim przyjazdem ale juz wiem napewno ze nie dam rady przyjechac w piątek , co do soboty to dam znac jutro , pozdrawiam
Ewii mam nadzieje ze nie będziesz zła tak jak i inni co wybierają sie na imprezke , ja niestety nie dam rady musze isc do pracy w sobote bardzo załuje ale odpadam mam nadzieje ze mi wybaczycie nieobecnosc , pozdrawiam i juz jestem zły ze nie moge pobawic sie z wami