na allegro są t1-s ponoć trochę gorsze od t-1r-sprawdzę sam bo dzisiaj kupiłem kpl. używek za 399pln, ale jest jeszcze jeden, trochę bliżej ciebie ) oto link
http://www.netcar.pl/opony/letnie/osobo ... 5,szi.html do spokojnej jazdy na codzień poolecił bym Ci te yokohamy, dobrze trzymaja sie drogi, są ciche i na mokrym dają sobie doskonale rade.Tylko widze że cena w tym roku nieźle skoczyła bo ja w zeszłym kupowałem je po 166zł.
Może poszukaj w innych sklepach tego modelu, ja po sezonie jestem z nich bardzo zadowolony a i jeszcze niejeden przeżyją
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
delfin3 coś pomyśle to dam znać jutro może wymodze coś taniej bo znajomy ma hurtownie z oponkami albo dam ci namiar na kogoś kto u ciebie w mieście może to załatwić taniej
[ Dodano: 2009-03-03, 20:23 ] jak co to pw do mnie
Miał ktos do czynienia z oponkami tego typu:
Fulda Carat Progresso 195/50R15 82 V
lub
Dunlop SP Sport 01 195/50R15 82 V
bo mam dylemat które kupic oczywiscie opcja nówka.
je mam te dunlop w takim rozmiarze i przyczepność na suchym jakoś mnie nie zaskakuje. ojciec w o wiele słabszej corolli posiada Fulde- eco control 175/65 i bardzo fajne oponki. i ja wybrałbym fulde
ale zdecydowanie najlepiej bedzie yokohame, goodyear lub toyo
Polecam Goodyear Eagle F1 - mam właśnie w takim rozmiarze u siebie Świetna przyczepność na suchym i mokrym (na śniegu tragedia, ale od tego mam zimówki ). I przy normalnej jeździe wcale się nie ścierają szybko - są super