hej mam problem tego typu ze najpierw przestawal chwilami dzialac obrotomierz w czasie jazdy wtedy auto zaczynalo szarpac po chwili wszystko ok a teraz objaw sie przeniosl ze po przekreceniu kluczyka mruza sie kontrolki i slychac poklikiwanie przekaznika pompy wskazywaloby to na kostke stacyjki zastanawia mnie tylko co moze miec to wspolnego z wylaczajacym sie obrotomierzem?? mial ktos taki przypadek?
mi kiedys kabelek jeden nie stykal przy stacyjce i efekt byl tkai sam gasly kontrolki, auto i obrotek za chwile bylo ok i tka pare razy az auto mi stanelo na skrzyzowaniu, i musialem spychac i szukac usterki, zdejmij platiki stacyjki i zobacz
najgorsze to ze teraz jest ok... niebieski jest do obrotka idze od aparatu ma wspolna zasilanie na zoltym kablu razem z temperatura i paliwem a to idzie ze stacyjki na czarno zoltym i wspolna mase
tak tylko zastanawia mnie co ma z tym wspolnego prawdopodobne uszkodzenie kostki stacyjki... a aparat kiedys juz rozbieralem wiec raczej jest czysty w srodku
[ Dodano: 2009-03-07, 23:18 ] wrobellos wykrakales wlasnie mi auto zdechlo na skrzyzowaniu... na 100 to kostka stacyjki poruszalem ja i zadzialalo ale ile nerwow kosztowalo
Remi, czyli trafilem ze wszystkim jak sie ma cos popsuc to hania juz wybierze odpowiednie miejsce, u mnie jest to przewaznie skrzyzowanie/uczelnia/stacja benzynowa