Witam
Mam pytanie czy sworzeń górnego wahacza jest wymienny bo w sklepie mówią mi że musze kupić cały wahacz. Jeśli tak to proszę podać mi numer tej częsci żeby to znależli
pozdr
Sworzeń górny jest wymienny. Jest zamocowany na zegerze. Warto kupić lepsze sworznie poniewaz te tandetne maja tendencje to wybijania sie z wahacza podczas wpadania kola w nieco wieksza dziure
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
warto wspomnieć ze w gmb kulka pracuje w takim teflonowym wkładzie i jest możliwość ich towotowania w innych tego nie ma ,w gmb sworzeń chodzi we wszystkie strony jednakowo w innych ważne jest dobre zamontowanie ponieważ ruch ich jest ograniczony w przeciwnym kierunku
tomato21 napisał(a):W ED9 przed liftem wahacze górne nie miały wymiennych sworzni, te poliftowe już tak, tak dla ścisłości Pozdrawiam
to prawda? a i takie małe OT w temacie crx z końca 89 roku czyli jeszcze przedliftowy ale z silnikiem już z5 miał coś poliftowego w mechanice poza silnikiem czy tylko to?