potrzebna pomoc w sprawie komputera PC
Łódzkie CRXowe okolice...

VEN
Forumowicz

potrzebna pomoc w sprawie komputera PC

przez VEN » 2009-03-10, 18:28

witam

potrzebuje pomocy - ale nie przy autku ale przy kompie (PC)- czy ktoś z waz z Łodzi ma kogoś lub zna dobry ale niedrogi serwis komputerowy - jeśli tak to proszę o info na PW - bo niechcę się tu rozpisywać - a najlepiej podać mi telefon to zadzwonie - i wyjaśnie o co mi chodzi

JuM3R
Forumowicz

przez JuM3R » 2009-03-10, 18:31

napisz mniej więcej co się dzieje pomożemy ;)

furiousman
Forumowicz

przez furiousman » 2009-03-10, 18:31

http://www.google.pl/search?q=pogotowie ... =firefox-a

wybieraj sobie. Sklepy typu infoglob, brawo czy komputronik też mają serwisy

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2009-03-10, 19:13

furiousman napisał(a):http://www.google.pl/search?q=pogotowie+komputerowe+%C5%82%C3%B3d%C5%BA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a

wybieraj sobie. Sklepy typu infoglob, brawo czy komputronik też mają serwisy

ja naprawdę potrafię korzystać z pomocy wujka Google - to nie boli i nie jest trudne - chodzi mi o cenę i o ewentualne znajomości - jak działają serwisy to dobrze wiem - dziewczyna pracuje w służbie zdrowia i jest sama z dzieckiem - poprostu potrzebuje jej pomóc bo na podróż do Łodzi i z powrotem mnie nie stać - myślałem że padła jej karta graficzna więc wysłałem a ona sobie wymieniła - ale okazało się że komp dalej nie chodzi - więc potrzebna jest diagnostyka płyty głównej - a tu już jest popis cenowy serwisów - więc dlatego szukam kogoś kto ma raczej dojścia lub znajomego.
Raz już oddała do serwisu to ją skasowali na 120zł i po tygodniu komp padł a serwis powiedział że to nie ich wina i znów ją chcieli skasować. Więc nie o takie serwisy mi chodzi - kobietka nie da sobie rady sama a nie chcę aby znów jakiś gnój ją naciągnoł na kasę
Będę bardzo wdzięczny za konkrety a nie za ogólniki .

pozdrawiam

Kaczmar
Forumowicz

przez Kaczmar » 2009-03-10, 20:42

Mieszkam w Zgierzu czyli do Lodzi mam jakies pol godziny drogi. Na kompach troszke sie znam, wiec w miare mozliwosci bardzo chetnie pomoge :ok: Jesli sie na to zgodzisz, to wezme tego kompa, sprobuje cos naprawic/poprawic/zdiagnozowac i odwioze go wlascicielce. Jesli chodzi o kase to mozemy sie umowic ze jesli nic nie wymysle to nic nie wezme, a jesli uda sie cos wykombinowac to zwrocicie mi za paliwko i bedziemy kwita :ok:
jak cos to wal na PW i bedziemy sie umawiac co do konkretow.
co to za sprzet?
sie skacze, sie plywa... Honde tez mam zajebista :D

było ED9, jest CG2 :D

VEN
Forumowicz

przez VEN » 2009-03-16, 23:26

przyszedł czas aby tu i teraz głośno powiedzieć

DZIĘKUJĘ

a komu - a Kaczmar-owi za pomoc której mi udzielił i jak bardzo pomógł mnie i jeszcze jednej osobie

jesłi mogę to raz jeszcze wielkie dzięki i pamiętaj - jestem Twoim dłużnikiem

JuM3R
Forumowicz

przez JuM3R » 2009-03-16, 23:36

i to jest forum CRX.INFO ;) :poklony:

Kaczmar na prezydenta :rotfl: :rotfl: :rotfl: