Kupiłam od tego gościa (nie wiem czy ta itr jest od niego, czy od jego brata, czy od jego ojca) moją Solkę. Ogólnie, jeżeli chodzi o stan techniczny pojazdu - nie było źle, nawet całkiem dobrze, silnik w porządku, zawieszenie ok. Ale... na przeglądzie (już po kupnie) okazało się, że Sola miała niezły dzwon! Oczywiście właściciel zapewniał, że bezwypadkowa, tak było napisane na Otomoto, tak powiedział jak przyjechaliśmy. To ciekawe skąd te spawy i przesunięte o 1 cm w tył lewe przednie koło. Uważam, ze zatajenie tych informacji było naprawdę nie fair
Tym bardziej, że 18k zl za Solkę SOHC to sporo. Aha, w opisie na Otomoto było podane, że moja Sola jest z 1998 r i jest to wersja Motegi. Po pierwsze - nie była Motegi, po drugie, po przyjeździe okazało się, że jest z roku 1997 i to wcale nie z końca - i zarejestrowana też w 1997. Po jakimś czasie od zakupu zaczęła mi się świecić kontrolka SRS, ale z racji tego, że obecność poduszki lub jej brak nie był diagnozowany - uznajmy optymistycznie, ze to wina stykow. W związku z powyższym raczej nie polecam zakupów w tym miejscu.

Patrycja napisał(a):Ogólnie, jeżeli chodzi o stan techniczny pojazdu - nie było źle, nawet całkiem dobrze, silnik w porządku, zawieszenie ok. Ale... na przeglądzie (już po kupnie) okazało się, że Sola miała niezły dzwon!
. O przycinaniu w bambuko z alufelgami które teraz Ty masz (czy miałaś) też wspominałem. Widac trzeba podchodzić z dużą rezerwą do tego sprzedającego
Patrycja napisał(a):Ale... na przeglądzie (już po kupnie) okazało się, że Sola miała niezły dzwon! Oczywiście właściciel zapewniał, że bezwypadkowa, tak było napisane na Otomoto, tak powiedział jak przyjechaliśmy. To ciekawe skąd te spawy i przesunięte o 1 cm w tył lewe przednie koło. Uważam, ze zatajenie tych informacji było naprawdę nie fair Tym bardziej, że 18k zl za Solkę SOHC to sporo. Aha, w opisie na Otomoto było podane, że moja Sola jest z 1998 r i jest to wersja Motegi. Po pierwsze - nie była Motegi, po drugie, po przyjeździe okazało się, że jest z roku 1997 i to wcale nie z końca - i zarejestrowana też w 1997.
kaarol napisał(a):Co do DelSola Patrycji moge z czystym sumieniem powiedziec,ze go nie naprawialem samochód byl u lakiernika jak to auto z francji mial malowane zderzaki ,blotniki drobne poprawki Auto było w super stanie , zarejstrowane i jakies 1,5 roku u mnie
ale odpowiem
Co konkretnie w srodku Ci nie pasuje ?
h8r napisał(a):1.5 roku i nikt nie zauważył koła przesuniętego o 1cm? Coś mi się zdaje, że ktoś tu ściemnia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości