robertogawlas napisał(a):chciałbym mu dodać klasy, nowoczesności i trochę podkreślić jego sportowy charakter.
robertogawlas napisał(a):Co Wy na to?
Zamiast takiego zderzaka kup jakąś fajną czarną dokładkę i już będzie inaczej, ładniej i ciekawiej, a nie laminatowo. Po co te śmieszne lusterka do kwadratowego nadwozia, żeby wyglądały jak jakieś przeszczepy? Zastanów się dobrze bo później będziesz żałował kasy, którą wpakowałeś, a auta nawet nie sprzedasz bo nikt tego nie będzie chciał 
robertogawlas napisał(a):Lubię takie z Szybkich i Wściekłych

ja wtedy właśnie bym sie wstydził a byłbym dumny jak taki CRX objechałby najnowsze audi 3,0TDI
a nie wyglądem go odmładzać, natury nie oszukasz i nie zrobisz z ponad 20letniego auta młodzieniaszka, tu chodzi w tym aby bardziej go doprowadzić do stanu jak z salonu, żeby ludzie się zachwycali że masz tak pięknie odrestaurowanego CRX z np 90r który w dodatku zapierdziela i leje inne nowe auta
a nie jakiś F&F ale widzę, że nie ma co Cie przekonywać bo masz swoje zdanie, życzę Ci tylko kupkę kasy na te mody bo jak polecisz po kosztach będzie to wyglądało jak pół dupy za krzaka
+ parę oryginalnych modów nadających smaczka całemu samochodowirobertogawlas napisał(a):W sumie body ze zdjęć które załączyłem mi odpowiada, ładny tył, progi i przód. Kolor również bardzo atrakcyjny. W połączeniu z tymi aluskami 16" powinno bardzo ładnie wyglądać. Brakuje mi tam tylko spoilera który upiększy wg mnie brzydki tył auta (ogólnie każdego CRX). Taki niziutki, delikatny spoilerek - inny niż standardowy.
Tylne światła to obowiązkowa zmiana na takie ze zdjęć. Jeśli chodzi o przód to założenie tych czarnych reflektorów doda mu agresji. Być może to zły pomysł i lepsze będą białe. Czy te lampy są plastikowe? Piszecie, że to plastiki z Chin, serio?
Lusterka może i oklepane, ale ładne, wydech też dla mnie ładnie się prezentuje.
A jak tam z cenami? Ile zapłacę za lakierowanie i przyciemnianie szyb (tylko tylna i dwie małe boczne raczej - czy może wszystkie?)? Czy możliwa jest instalacja centralnego zamka na pilota?
Liczyłem 6000 części, lakierowanie powiedzmy 2500, mamy już 8500 zł... skąd 15000?!
I małe wyjaśnienie - podobają mi się auta z F&F, ale ja nie chcę z mojego robić takiego właśnie kolorowego autka. MA być w jednym kolorze, delikatnie ospoilerowany (cały ten zabieg ma go odmłodzić wizualnie, odjąć mu lat, sprawić, że będzie bardziej opływowy i że nie będę się musiał go wstydzić jak postawię go na parkingu obok najnowszej A6 szefa). Ma być lekko i ze smakiem.
lampy które pokazałeś to plastiki ,jak wsadzisz do tyłu lampy które pokazałeś tylko popsuja autko
ale nieważne co zrobisz to twoje i ty będziesz w tym siedział nie popsuj tylko dobrego wizerunku auta bo seria w idealnym stanie to naturalny porządek rzeczy w tym aucie 
robertogawlas napisał(a):Piszecie, że to plastiki z Chin, serio?
...to powód społeczny
),pomyśl czy nie trzeba remontować zawieszenia czy innych rzeczy-to na serio ważne rzeczy!...jeżeli Ci coś zostanie pomyśl o stronie mechanicznej-może jakieś soft turbo,czy swap,a może modyfikacje silnika który posiadasz Ci wystarczą...wg mnie jak i wielu innych użytkowników znacznie większą radość sprawia jazda niepozorną torpedą,niż obklejonym spojlerami samochodem...powód zdroworozsądkowy
...to powód "tylny"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości