autko przyzwoite i wygląda klasycznie i spokojnie
a te zderzaki to jak łopaty do śniegu w spychaczu szczególnie ten 2 co pokazałeś wielki zderzak, z czego są tam 2 m2 dziur które załatasz siatexem czego ja ci nie życzę 
autko przyzwoite i wygląda klasycznie i spokojnie
a te zderzaki to jak łopaty do śniegu w spychaczu szczególnie ten 2 co pokazałeś wielki zderzak, z czego są tam 2 m2 dziur które załatasz siatexem czego ja ci nie życzę 
Gawend napisał(a):Ja miałem normalnego usdm.. teraz mam po bardzo drobnym lfcie...Kazdy ma inny gust .. I czy w orginale czy nie jezeli jest ładne dlaczego mowicie o wstydzie ...
Miałem zwykłego było ok mam tego tez jest fajne Ale tak naprawde uwazam ze crx do najwspanialszych nie nalezy ... Lubie to cacko jest małe zwinne szybkie.. Ale czasami rece opadaja... Pozdrawiam;)Gawend napisał(a):Crx Klasykiem ... Hmmm Moze garbus tak ... ale Crx jakoś jeszcze chyba mu brakuje ... chyba za bardzo sie rozpedziliscie .... kazde auto lekko sportowe w wieku 20 lat nazywac chcecie klasykiem ... ?? Lekka przesada... Nie uwazam zeby edek miał za grosz kasyki ... Wiem wiem nie wygram z wami .. bo wy lubicie tak a ja inaczejMiałem zwykłego było ok mam tego tez jest fajne Ale tak naprawde uwazam ze crx do najwspanialszych nie nalezy ... Lubie to cacko jest małe zwinne szybkie.. Ale czasami rece opadaja... Pozdrawiam;)
CRX nigdy nie będzie najwspanialszy, bo są inne auta szybsze wygodniejsze cichsze itd itp po prostu ma charakter i za to go ludzie kochają i zawsze ktoś będzie kochać takie auto tak jak kochają inni TRABANTY GOLFY MERCEDESY i masę innych ,szkoda psuć coś co jest fajne

co do wypowiedzi dot seryjki, ja latam na seryjnym zawiasie i nigdo go nie zmienie na zaden inny, na seryjnych felgach nie latam bo byla to blacha w ed9, ale mam felunek z tamtej epoki wiec wszsytko wspolgra, pozdro tjuneromGawend napisał(a):Crx Klasykiem ... chyba za bardzo sie rozpedziliscie
Gawend napisał(a):Nie uwazam zeby edek miał za grosz kasyki ...
Gawend napisał(a):Ale tak naprawde uwazam ze crx do najwspanialszych nie nalezy ... Lubie to cacko jest małe zwinne szybkie.. Ale czasami rece opadaja... Pozdrawiam;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość